Adela Diaconu a primit două premii într-o săptămână

1 72323 original jpg jpeg

Dupa ce a fost desemnată în luna noiembrie ''Femeia de succes 2016'' în cadrul Galei Celebrity Awards, începutul lunii decembrie i-a adus Adelei Diaconu alte 2 distinctii importante.

Premiul dintre acestea a fost pentru “implicare în promovarea sănatatii si sportului românesc în mass-media” în cadrul Galei Culturismului şi Fitnessului Românesc organizat de Federaţia Româna de Fitness,iar în cadrul Romanian Fashion Awards a primit “Premiul pentru eleganţă şi stil în televiziune”. Ovidiu Lipan 

Ţăndărică şi Roxana Ciuhulescu au mai fost câştigători în cadrul aceluiaşi eveniment la secţiunea pentru promovarea sportului românesc,alături de Adela. Preşedintele COSR-Mihai Covaliu a fost şi el laureat în cadrul aceleiaşi Gale alături de sportivii de marcă ai României. La  “Romanian Fashion Awards” s-au remarcat şi au fost câştigători anul acesta şi Ilinca Vandici,Alice Peneacă,Iulia Albu,Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu cu emisiunea „Bravo-ai stil”,de la Kanal D,Nausica Florina Mărcuţa,soţia lui Bebe Cotimanis şi make-up vedetelor-dar şi alte nume importante din industria frumuseţii. 

Adela Diaconu,a reuşit în ultimii 15 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb,cu profesia de jurnalist şi cu pasiunea pentru modă.

Este realizatorul TV care a reuşit să impună produse media locale pe piaţa media naţională de divertisment. Vedeta şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE”,“Fashion Kids” şi ''Cooking Show'' de la Nova TV.  Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create,accesorizate şi stilizate chiar de ea – au atras atenţia şi admiraţia telespectatorilor,colegilor de breaslă şi a multor vedete din ţara noastră.

După ce a practicat mulţi ani tenisul de performanţă şi s-a impus ca producător şi realizator de emisiuni de televiziune,Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte şi să-i evidenţieze personalitatea. Ca şi designer a lansat colectiile ''Luxury'',„Noblesse”,„Seductive”,„Campionii” ce s-au bazat pe o gamă cromatică rafinată,materiale luxoase şi foarte elegante,combinaţii de croieli clasice cu linii moderne. De 9 ani de zile de când realizează emisiunea de fashion şi lifestyle,prezentatoarea TV le arată telespectatorilor că eleganţa,simplitatea şi bunul gust nu se vor demoda niciodată.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg