Adela Popescu, cadou de la iubit o vacanţă la Roma

1 57526 original jpg jpeg

Adela Popescu, interpreta Ralucăi din serialul „Pariu cu viaţa" şi-a serbat cea de-a 25 aniversare la Roma, alături de iubitul ei, Radu Vâlcan.

Minivacanţa la Roma a fost un cadou din partea lui Radu,de care Adela Popescu s-a bucurat din plin. „Cadoul lui Radu  pentru mine  fost unul neaşteptat. Am petrecut 4 zile superbe la Roma,ne-am bucurat de străduţe boeme,încărcate de istorie,am mâncat la colţ de stradă,am gustat din clătite imense pe scările din Piazza di Spagna,am bătut la pas toate străduţele. A fost pentru prima dată de când merg la Roma când nu mi-am propus o anume destinaţie. Ieşeam din cameră şi o luam la pas până seara târziu”,mărturiseşte Adela.

Pe 8 octombrie,când a împlinit 25 de ani,Adela a avut parte de o zi plină de surprize. „Dimineaţa am luat micul dejun la o terasă de pe stradă,am băut un cappuccino delicios,ne-am plimbat apoi ore bune şi ne-am întâlnit,din pură întâmplare,cu un coleg din echipa de filmare de la „Pariu cu viaţa” care se afla la Roma,de ziua lui. Ne-a sunat să ne spună că este acolo şi am constatat că era la o distanţă de două mese de noi. Mi s-a părut o mare coincidenţă”,spune Adela.

Cei doi amorezi n-au ratat o vizită la Fontana di Trevi. „Ne-am pus câte o dorinţă,dar o ţinem secretă până se va împlini. Am prins o vreme excelentă,am băut cafea dimineaţa,seara ne uita Dumnezeu la câte o terasă cu o sticlă de vin în faţă şi cu forforta turiştilor din jurul nostru. Am mâncat pâine cu ulei de măsline şi prosciutto. Am avut o zi de naştere perfectă”,a conchis Adela.

       



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg