Adina Halas, despre „Bravo, ai stil! Celebrities“: „M-a provocat! Ştiam în ce mă bag, dar pentru mine moda e o joacă“

1 adina jpg jpeg

În ultimele luni, s-a reinventat total, experimentând stiluri vestimentare noi la „Bravo, ai stil! Celebrities“. Marea finală va fi transmisă în direct la Kanal D, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20.30.

La cei 42 de ani abia împliniţi, Adina Halas îşi apără cu succes statutul de vedetă, având un corp foarte bine lucrat şi netemându-se să accepte noi provocări. Prietenă bună cu Carmen Brumă, încă de pe vremea când filmau împreună pentru emisiunea „Noaptea târziu cu Mircea Badea şi Oreste“, ca prime asistente TV, şi apoi ca realizatoare şi prezentatoare ale altor formate de televiziune, Adina are parte de susţinerea acesteia şi acum, când se află sub lupa juraţilor de la „Bravo, ai stil! Celebrities“, fashion show-ul de la Kanal D.

Ai fost revelaţia acestui sezon de „Bravo, ai stil! Celebrities“. Ai îndrăznit, ai experimentat, ai impresionat, ai învăţat, te-ai şi enervat. Ştiai în ce te bagi sau ai luat-o ca pe o joacă de-a garderoba?

M-a provocat! Ştiam în ce mă bag, dar pentru mine moda este o joacă. Mi-am dorit foarte tare să ies din zona mea de confort şi s-a văzut acest lucru, am abordat mai multe direcţii stilistice. Este o joacă foarte frumoasă, însă am luat foarte în serios ideea de televiziune şi acest proiect TV, atât de complex şi cu atât de mare priză la public. Nu am luat în joacă faptul că am apărut în faţa telespectatorilor, altfel decât mă ştiau ei. I-am lăsat să mă vadă aşa cum sunt, fără măşti. Nu mi-a fost teamă să plâng, atunci când am simţit acest lucru, ori să spun ce am de spus. Am apărut şi nemachiată, cu tenul care nu arată perfect în unele momente…

Cât la sută din ţinutele tale au fost ideile tale şi cât ale stilistului colaborator?

Am colaborat cu Lucy Faur, un stilist extraordinar de bun, versatil şi un om extraordinar, cu care rezonez foarte bine. A înţeles foarte clar ce aveam în minte, ce doream să abordez, aşa că toată această colaborare a fost un brainstorming. S-a întâmplat de multe ori ca Lucy să-mi prezinte ţinute şi eu să fiu refractară şi să nu ascult în totalitate, alteori să îmbrăţişez cu drag ideile ei şi să vin cu ideile mele şi ea să mă ajute să accesorizez corect. Nu ştiu cât la sută au fost ideile ei şi cât ale mele, dar sunt foarte mulţumită de această colaborare.

Cât ai lipsit zilnic de acasă pentru acest proiect?

Am lipsit foarte mult de acasă pentru acest proiect. Iniţial, nu am realizat că vor fi multe mai multe ore decât preconizasem, cam 15 ore pe zi. Dar am încercat să recuperez cu familia şi cu copilul şi să le ofer timp de calitate în restul zilelor fără filmări.

Tu, care eşti o împătimită a sportului, ai mai ajuns la sală?

N-am mai avut timp să merg la sală. Eu, care mergeam de trei-cinci ori pe săptămână la sală şi făceam antrenamente de crossfit foarte solicitante, pe care le ador! Şi asta pentru că, în zilele în care aş putea ajunge la sală, alerg după accesorii, merg la fitting,  acord atenţie familiei şi mă recuperez după zilele extrem de pline. Dar încerc ca, măcar o dată pe săptămână, să ajung la crossfit şi să fac şi antrenamente acasă. De când a început emisiunea, am slăbit trei kilograme, am mai pierdut şi din masa musculară, dar pe ecran se vede mult mai bine decât în realitate.

Te-am văzut mergând şi la călărie. De când ai această pasiune?

Sora mea face de mică echitaţie, a mers la concursuri, mai merge şi acum din când în când. Cumva, mi-a insuflat dragostea asta pentru cai, am început să îndrăgesc echitaţia şi l-am dus şi pe fiul meu, Serghei. Este un sport foarte dificil şi solicitant şi, atunci când îl duc pe Serghei, uneori încalec şi eu.

Soţul tău, Lucian, şi fiul vostru, Serghei, au urmărit emisiunea?

Serghei se uita doar sâmbăta, la gale, şi, din când în când, îi arătam momentele mele din timpul săptămânii. Îi plăcea mult să mă vadă acolo. De obicei, băiatul meu mă încurajează enorm şi îmi face cele mai sincere complimente, care sunt atât de frumoase. Şi el, şi Lucian sunt acolo, în echipa mea, şi au numai lucruri bune de spus despre prestaţia mea.

Pe Serghei l-ai avut alături de tine şi la o gală. Cum a perceput totul?

A fost emoţionant să-l am alături la gala pe care am filmat-o de Crăciun. Are 10 ani şi este foarte empatic, începe să înţeleagă cum să se raporteze la cei din jur, cum să socializeze, înregistrează foarte multă informaţie. El este obişnuit să meargă cu mine la emisiuni şi la evenimente, însă nu l-am supraexpus. De data asta, ştia că este foarte important pentru mine, îşi dorea să mă susţină şi a fost foarte emoţionat. Şi eu eram cu sufletul strâns, dar mi-a plăcut enorm.

Prietena ta, Carmen Brumă, te-a urmărit, te-a votat? Te-a criticat, poate?

Carmen Brumă m-a urmărit, m-a votat, m-a susţinut, dar nu m-a criticat. De când am intrat în emisiune, m-a îndrumat, m-a susţinut şi mi-a spus să fiu exact aşa cum mă ştie ea în realitate.

Cum ai reuşit să faci faţă tensiunilor şi interminabilelor discuţii apărute între voi, concurentele?

Într-un reality show, sunt normale tensiunile şi discuţiile, dar pe mine nu mă sperie nimic, pentru că de fiecare dată le tratez aşa cum consider că este normal. Nu-mi este teamă să-mi spun părerea, ştiu să port o discuţie, mă bazez pe faptul că ştiu să fiu un om corect. Ştiu să ascult şi părerea celuilalt, atâta vreme cât nu este exprimată ca un atac.

Interviul oferit în exclusivitate de Adina Halas revistei Click! pentru femei continuă în cea mai nouă ediţie a revistei, pe care o găseşti la toate punctele de distribuţie de presă.

@Kanal DRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!