Adoptă un look natural cu machiajul de toamnă

1 poza cover adopta un look natural de toamna jpg jpeg

Tendinţele de machiaj se schimbă de la un anotimp la altul. De la tonurile deschise şi strălucitoare, specifice verii, trecem la culorile ceva mai închise şi pigmentate, potrivite în sezonul toamnă-iarnă. Chiar şi aşa, multe dintre femei, optează în permanenţă pentru look-uri naturale. Cum putem folosi nuanţele mai închise şi neutre de toamnă pentru a ne realiza un machiaj natural? Aflaţi în rândurile ce urmează.

Maro, burgund, verde, mov sau portocaliu sunt doar câteva dintre culorile pe care le regăsim în tabloul de toamnă. Dar cum le putem folosi într-un machiaj cât mai natural? Utilizând produsele potrivite şi echilibrând culorile de pe pleoape cu cele ale tonului feţei şi cu cele folosite la machiajul buzelor.

Culori de toamnă pentru paletele de make-up

Dacă începem cu tenul, este important de ştiut că toamna se poartă naturaleţea cu tentă bronzantă, mată. Paletele de make-up pe care le puteţi utiliza pentru conturarea feţei sunt Skin Shades sau Lolita. Acestea vă vor ajuta să obţineţi un aspect frumos conturat al tenului.

stanga
dreapta
2 poza interior articol look natural de toamna jpg jpeg

O paletă versatilă, Skin Shades poate fi folosită şi pentru machiajul ochilor, întrucât include nuanţe neutre de bej şi maro, uşor sidefate şi mate. Au o textură fină, cele mai deschise conţinând particule ce reflectă lumina şi lasă un aspect neted.

Pentru look-uri foarte naturale, se recomandă folosirea nuanţelor mai deschise din paletă pe pleoape mobilă, iar la realizarea umbrelor se pot folosi nuanţele uşor mai închise. Pentru o pigmentaţie mai mică a culorilor, aplicarea acestora pe pleoape sau pe ten se va face cu ajutorul unei pensule din păr natural, care nu reţine cantitate mare de produs.

Cele mai îndrăgite machiaje de toamnă

Unele dintre cele mai îndrăgite machiaje ale toamnei 2021 sunt cele în care efectul ombre este purtat nu doar la ochi, ci şi pe buze. Chiar dacă optezi pentru un machiaj cât mai simplist în zona ochilor, nu uita că trebuie să-l echilibrezi cu o culoare contrastantă pe buze pentru a nu risca să ai un aspect palid.

Ombre lips este una dintre cele mai îndrăgite tehnici de machiaj a buzelor, toamna. Cum o realizaţi: alegeţi un creion contur din aceeaşi paletă de culori cu cea a rujului, dar cu două nuanţe mai închis decât acesta. Conturaţi buzele cu creionul şi estompaţi-l uşor spre centrul buzelor. Mai apoi, aplicaţi rujul în centrul buzelor şi estompaţi-l uşor spre exterior. Îmbinarea celor două nuanţe trebuie să fie cât mai discretă.

Kitten-eye sau ”ochi de pisoi”este o reinterpretare a stilului de machiaj cat-eye. O linie de tuş mult mai simplu şi uşor de realizat, care începe de la jumătatea ochiului şi nu din colţul interior, cum este în cazul machiajului cat-eye. Un machiaj de toamnă perfect pentru un aspect cât mai ”clean” al ochilor.

Cum schimbă sprâncenele rezultatul final?

Importante nu doar într-un machiaj de toamnă, ci şi în general, sunt sprâncenele. Acestea conturează faţa şi evidenţiază trăsăturile.

Sprâncenele cu un aspect cât mai natural rămân în tendinţe în toamna anului 2021. Pentru a le face mai voluminoase şi perfect conturate, poţi folosi un gel de sprâncene şi o pensulă specială pentru trasarea firelor subţiri. Îţi recomandăm pensula Double 326 pentru a trasa linii cât mai subţiri, astfel încât aspectul final al sprâncenelor să fie unul natural.

Culorile pământii care ne duc cu gândul la natură sunt alegerea perfectă pentru un look natural, de toamnă. Îndrăzneşte să fii frumoasă în orice anotimp!Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg