Agnetha Fältskog, de la ABBA, prima postare pe Instagram la 73 de ani!

Blonda cunoscută pentru hiturile lansate în cadrul trupei ABBA își lansează un nou single, lucru pe care l-a anunțat pe Instagram. Iar contul de pe platforma online și l-a creat zilele trecute! 

image

Agnetha Fältskog este membră a formației suedeze ABBA, înființată în 1972, din care fac parte și Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad și, la 73 de ani, are două mari premiere – își lansează cariera solo și și-a deschis pagină pe Instagram pentru prima dată în viață!

Premieră mondială!‟, a anunțat Fältskog lansarea piesei „Where Do We Go from Here?‟ pe 31 august, adică odată cu debutul ei pe rețelele sociale.

Fanii membrei trupei ABBA și-au exprimat încântarea extremă după anunțul idolului lor. Nimeni nu se mai aștepta ca blonda de la ABBA să mai iasă pe piață cu material nou, la cei 73 de ani ai săi, însă iată că preferata atâtor generații surprinde cu alegerile sale, după ce spusese, în mod public, că dorește să-și mențină discreția după succesul răsunător avut în urmă cu câteva decenii bune.  

CNN ne informează că piesa „Where Do We Go from Here?‟ este versiunea revizuită a muzicii de pe albumul „A‟ al lui Fältskog, din 2013. Discutând despre noul său album, „A+‟, Fältskog a dezvăluit, pentru CNN, că „Mi-a venit ideea brusc!‟.

„Ador muzica! Muzica este în mintea și în inima mea. Eu trăiesc și dorm cu muzica. (…) Nu mai sunt așa de tânără și sunt recunoscătoare că mai am voce și un compozitor bun lângă mine!”, adică pe Jörgen Elofsson, care a fost și producătorul muzicii noi a Agnethei Fältskog.

Înființată în Stockholm în 1972 de către două cupluri – Fältskog și Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad, la acea vreme – ABBA au fost primii suedezi care au câștigat concursul muzical Eurovision, în 1974. Pentru a marca 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul, adiția de anul viitor a Eurovision se va ține în Malmö, Suedia.

ABBA Instagram jpg

Întrebată dacă trupa va face ceva special pentru a marca cele cinci decenii scurse de la marea lor victorie la Eurovision, Agnetha a încercat să fie cât mai onestă posibil: „Nu se știe niciodată nimic despre ABBA. Nu spun nimic legat de acest lucru‟, a precizat ea în timpul emisiunii „The Zoe Ball Breakfast Show‟, de pe CNN.

ABBA s-a despărțit în 1982, dar a mai dat o lovitură în 1992, când a scos pe piață compilația „ABBA Gold: Greatest Hits‟, care a fost vândut extrem de bine la nivel global. În 2016, trupa s-a reunit pentru un turneu cu holograme și, în noiembrie 2021, a lansat primul lor album după 40 de ani de pauză muzicală, „ABBA Voyage‟.

@shutterstock, InstagramRecente

George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Sylvester Stallone și fiicele lui sursa  Shutterstock jpg
Robbie Margot foto  Shutterstock jpg