Alex Bodi, atac la fosta soţie. Ce a putut să spună despre Bianca Drăguşanu: ”E instabilă psihic!”

1 bianca dragusanu si alex bodi 4 jpg jpeg

Scandalul izbucnit între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi este departe de a se fi încheiat, iar acesta a făcut afirmaţii halucinante la adresa fostei soţii.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat cu mare tam-tam, după multe discuţii în contradictoriu şi chiar acte de violenţă.

După ce Bianca şi-a acuzat soţul de violenţă şi a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu urmele agresiunii fizice la care ar fi supus-o Alex Bodi şi apoi a deconspirat faptul că fostul ei soţ are un dosar penal emis de autorităţile germane, pentru trefic cu substanţe interzise, iată că omul de afaceri a ripostat şi a făcut publice detalii halucinante.

Bianca Drăguşanu a vrut să se sinucidă: ”Am găsit-o pe jos la 6 dimineaţa. Am video!"

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram şi pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorţeze, termenul nostru de divorţ era pe 3, ea putea să mă denunţe că nu m-am prezentat la divorţ. Ea nu a vrut divorţul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul.

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă graniţa.

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion şi eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena şi s-a întors singură la Bucureşti. Dacă îşi dorea atât de mult divorţul, dacă îşi dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliţie, nu a oprit-o nimeni.

Bianca Drăguşanu a divorţat de Alex Bodi de dragul fiicei ei: ”N-ar fi trebuit să asiste la asemenea scene!”

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliţie, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic aşa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune', a declarat Bodi pentru cancan.ro.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg