Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu au depus actele de divorţ. Schimb de replici la tv: ”Recunosc, ca bărbat, i-am dat motive să fie geloasă!”

1 bianca dragusanu si alex bodi 4 jpg jpeg

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au anunţat cu surle şi trâmbiţe că divorţează şi, în ciuda faptului că au depus actele la notar, cei doi mai au la dispoziţie 30 de zile să se răzgândească. În tot acest timp, blonda pare dispusă să-şi salveze căsnicia, în timp ce Bodi îşi recunoaşte greşelile.

”Am tot repetat, suntem două firi vulcanice, dar nu cred că ne mai putem ascunde. Gelozia face să nu meargă treaba, dar nu nefondată. Dintr-o vorbă, dintr-un mesaj, se duce în aer tot. (...) Am am avut nişte chestii care i-au dat ei motive (n.red. să fie geloasă). Recunosc, ca bărbat, i-am dat motive să fie geloasă, dar nu trebuie să trăim mereu pe chestiile din trecut, să ne reproşăm mereu”, a spus Alex Bodi.

Citeşte şi: Cum se menţine Antonia într-o formă fizică de invidiat

Bianca Drăguşanu ar vrea să renunţe la divorţ

”În momentul de faţă, îmi doresc doar să avem înţelepciunea necesară pentru a face ceea ce este bine pentru amândoi. Eu sunt dispusă la o terapie de cuplu. (...) Există o pasiune foarte mare între noi, iar tensiunea vine pe nişte chestii concrete în acre ne pierdem cumpătul", a spus Bianca.

Citeşte şi: Raluca Moianu, mândră de fiica ei, care luat locul trei la un concurs de frumuseţe

"Eu am greşit, dar nu la modul la care mi-a greşit el mie. Eu sunt dispusă oricând şi în orice context să demostrez ceva atunci când mi-o cere. Avem multe amintiri frumoase care ne ţin încă împreună.”, a spus şi Bianca Drăgusanu la emisiunea Xtra Night Show.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg