Alimentul care are grijă de corpul tău

1 64850 original jpg jpeg

Uleiul de măsline este unul dintre cele mai bune alimente, care pot îmbunătăţi foarte mult sănătatea şi aspectul corpului tău. Iată ce beneficii are pentru păr, unghii şi piele.

Pentru păr

Uleiul de măsline hidratează părul. Dacă ai firele uscate sau deteriorate,poţi să te alegi cu vârfuri despicate. Uleiul de măsline dă părului strălucirea de care are nevoie. Pentru asta,aplică câteva picături de ulei pe păr şi masează. Ai mare grijă,însă! De la prea multă căldură,uleiul de măsline îşi pierde beneficiile.

Dacă ai părul foarte uscat,pune într-un vas pe aburi 4 linguri de ulei de măsline cu o jumătate de linguriţă de miere. Aplică soluţia obţinută pe scalp şi las-o să acţioneze 20 de minute. Apoi,şamponează ca de obicei.

Citeşte şi:

Redă volumul părului tău cu ulei de măsline

Cura cu ulei de măsline te menţine sănătoasă

Pentru unghii

Atunci când aplici ulei de măsline pe unghii,acesta acţionează la fel ca şi o cremă hidratantă. Uleiul le păstrează moi şi sănătoase,astfel încât acestea să nu se rupă şi să aibă aspectul de unghii uscate. Pentru unghii tari şi frumoase,ţin unghiile scufundate în ulei de măsline,20-30 de minute. Înlătură apoi surplusul cu ajutorul unui tampon din bumbac şi îmbracă o mănuşă din fibre moale.

Pentru piele

Uleiul de măsline hrăneşte,vindecă şi repară pielea,hidratând în special pielea din zonele extrem de uscate,cum sunt coatele şi genunchii. Aplică 3-4 picături pe zona dorită şi masează,până când vezi îmbunătăţiri.

Uleiul de măslineeste benefic datorită conţinutului bogat în grăsimi sănătoase şi antioxidanţi fenolici,vitamina E şi alte substanţe,cum este acidul oleic. Acestea ajută la eliminarea radicalilor liberi şi la repararea pagubelor provocate de soare. Cu ajutorul acestuia poţi să scapi şi de vergeturi. Aplică 4-5 picături de ulei de măsline pe zona cu probleme şi masează,prin mişcări circulare,de cel puţin 2 ori pe săptămână.Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg