Alimentul care are grijă de corpul tău

1 64850 original jpg jpeg

Uleiul de măsline este unul dintre cele mai bune alimente, care pot îmbunătăţi foarte mult sănătatea şi aspectul corpului tău. Iată ce beneficii are pentru păr, unghii şi piele.

Pentru păr

Uleiul de măsline hidratează părul. Dacă ai firele uscate sau deteriorate,poţi să te alegi cu vârfuri despicate. Uleiul de măsline dă părului strălucirea de care are nevoie. Pentru asta,aplică câteva picături de ulei pe păr şi masează. Ai mare grijă,însă! De la prea multă căldură,uleiul de măsline îşi pierde beneficiile.

Dacă ai părul foarte uscat,pune într-un vas pe aburi 4 linguri de ulei de măsline cu o jumătate de linguriţă de miere. Aplică soluţia obţinută pe scalp şi las-o să acţioneze 20 de minute. Apoi,şamponează ca de obicei.

Citeşte şi:

Redă volumul părului tău cu ulei de măsline

Cura cu ulei de măsline te menţine sănătoasă

Pentru unghii

Atunci când aplici ulei de măsline pe unghii,acesta acţionează la fel ca şi o cremă hidratantă. Uleiul le păstrează moi şi sănătoase,astfel încât acestea să nu se rupă şi să aibă aspectul de unghii uscate. Pentru unghii tari şi frumoase,ţin unghiile scufundate în ulei de măsline,20-30 de minute. Înlătură apoi surplusul cu ajutorul unui tampon din bumbac şi îmbracă o mănuşă din fibre moale.

Pentru piele

Uleiul de măsline hrăneşte,vindecă şi repară pielea,hidratând în special pielea din zonele extrem de uscate,cum sunt coatele şi genunchii. Aplică 3-4 picături pe zona dorită şi masează,până când vezi îmbunătăţiri.

Uleiul de măslineeste benefic datorită conţinutului bogat în grăsimi sănătoase şi antioxidanţi fenolici,vitamina E şi alte substanţe,cum este acidul oleic. Acestea ajută la eliminarea radicalilor liberi şi la repararea pagubelor provocate de soare. Cu ajutorul acestuia poţi să scapi şi de vergeturi. Aplică 4-5 picături de ulei de măsline pe zona cu probleme şi masează,prin mişcări circulare,de cel puţin 2 ori pe săptămână.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg