Alina Puşcaş, implicată într-un accident rutier la mai puţin o lună de când a născut: ”Îmi vine să plâng!”

6 alina puscas 465x390 jpg jpeg

Alina Puşcaş a trecut prin momente dramatice la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a treia oară, întrucât a fost la un pas de tragedie. Mai exact, ea se afla lângă maşină atunci când un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit-o din lateral. Doar câţiva centimetri au lipsit pentru ca momentul să se termine cu mai mult de o maşină avariată.

În cadrul unei postări pe Instagram, vedeta a povestit, cu ochii în lacrimi, că a fost victima unui accident rutier în care nu a avut nici cea mai mică vină. 

Se pare că totul s-a petrecut în timp ce urca în portbagaj căruciorul copilului. Mai exact, un alt autoturism i-a lovit maşina, provocându-i pagube destul de mari. Şoferul vinovat nu s-a asigurat atunci când a luat curba, s-a apropiat destul de tare de maşina vedetei TV, stricându-i toata bara din spate.

Vedeta s-a speriat îngrozitor şi le-a transmis fanilor săi de pe Instagram că acesta a fost primul său incident în trafic. ,,Îmi vine să plâng”, a spus Alina, vizibil speriată de cele petrecute, potrivit Viva!

”Chiar dacă eşti parcat regulamentar, se pare că nu eşti ferit de accidente. Chiar dacă stai pe loc, chiar dacă stai lângă maşină”, a mai precizat ea.

Alina Puşcaş a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu mai bine de o lună de zile. Atunci, ea a adus pe lume o fetiţă, cel de-al treilea copil al familiei. 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg