Alina Puşcaş, implicată într-un accident rutier la mai puţin o lună de când a născut: ”Îmi vine să plâng!”

6 alina puscas 465x390 jpg jpeg

Alina Puşcaş a trecut prin momente dramatice la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a treia oară, întrucât a fost la un pas de tragedie. Mai exact, ea se afla lângă maşină atunci când un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit-o din lateral. Doar câţiva centimetri au lipsit pentru ca momentul să se termine cu mai mult de o maşină avariată.

În cadrul unei postări pe Instagram, vedeta a povestit, cu ochii în lacrimi, că a fost victima unui accident rutier în care nu a avut nici cea mai mică vină. 

Se pare că totul s-a petrecut în timp ce urca în portbagaj căruciorul copilului. Mai exact, un alt autoturism i-a lovit maşina, provocându-i pagube destul de mari. Şoferul vinovat nu s-a asigurat atunci când a luat curba, s-a apropiat destul de tare de maşina vedetei TV, stricându-i toata bara din spate.

Vedeta s-a speriat îngrozitor şi le-a transmis fanilor săi de pe Instagram că acesta a fost primul său incident în trafic. ,,Îmi vine să plâng”, a spus Alina, vizibil speriată de cele petrecute, potrivit Viva!

”Chiar dacă eşti parcat regulamentar, se pare că nu eşti ferit de accidente. Chiar dacă stai pe loc, chiar dacă stai lângă maşină”, a mai precizat ea.

Alina Puşcaş a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu mai bine de o lună de zile. Atunci, ea a adus pe lume o fetiţă, cel de-al treilea copil al familiei. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg