Alina Puşcaş: «Voi petrece luna de miere într-un loc exotic»

2 53945 original jpg jpeg

Anul acesta are o semnificaţie aparte pentru Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunilor „Top Chef“ şi „Te cunosc de undeva!“, de la Antena 1, dar şi pentru mama ei, fiindcă ambele vor spune în curând... „Da“. Chiar dacă este în febra pregătirilor pentru nuntă, Alina nu-şi neglijează cariera, pentru care a muncit din greu, dar cu pasiune.

 Cum ai făcut tranziţia de la modelling la actorie şi,ulterior,la moderatoare TV?

Destul de simplu. De la modelling la actorie am ajuns după o lună de castinguri,toate pentru acelaşi serial – „Narcisa Sălbatică“. Şi pentru că îmi doream foarte mult să rămân pe sticlă,am dat câteva probe video pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ şi am fost aleasă. Tot ce-mi doresc acum este să reuşesc să-mi duc proiectele mai departe!

Dacă ai fi pusă să alegi între modelling şi actorie,ce ai prefera?

Actoria. Pentru că este o provocare incomparabilă cu modellingul şi o modalitate de a ajunge să te cunoşti mai bine.  Eşti prezentatoarea a două formate TV diferite.

Alina,împreună cu mama ei,Lucia Lazăr

simeon stalpnicul png

Care te atrage cel mai mult?

Hmmm... e o alegere foarte dificilă! E ca şi cum ai pune o mamă să aleagă între copiii ei. Ambele proiecte mă umplu de bucurie şi de satisfacţii. Dacă la „Te cunosc de undeva!“ miza este distracţia,„Top Chef“ este o competiţie „drăcoasă“,a unor oameni excepţionali,care nu au nicio legătură cu lumea artistică.

 Cum faci faţă tentaţiilor culinare de când prezinţi „Top Chef“?

Ei,păi asta e problema... pentru că nu reuşesc să fac faţă (râde). Încerc totuşi să mă limitez la a gusta,iar dacă nu se poate,trec imediat la regim!

 Ce părere ai despre dietele drastice? Ai ţinut vreodată o cură de slăbire?

Nu le recomand,deşi le-am folosit în cei 29 de ani de viaţă. În general,nu am răbdare să ţin diete clasice şi sănătoase,aşa că aplic varianta unei cure drastice,care să mă ajute să slăbesc rapid,dar nu abuzez de asta.

La o prezentare de modă pentru copii

simeon stalpnicul png

 Nunta se apropie cu paşi repezi… Momentul cererii în căsătorie a fost special?

Cununia civilă se apropie cu paşi repezi,nunta o facem ceva mai târziu. Cererea în căsătorie a venit sub forma unui cadou de la Moş Crăciun (inelul de logodnă). Nu am mai auzit niciodată să refuze cineva cadoul de la Moşu’,aşa că iubitul meu,Viktor,a ales foarte bine,ştiind clar răspunsul (zâmbeşte).

 Ţi-ai cumpărat rochia de mireasă?

Mi s-a recomandat să o cumpăr sau să o fac pe comandă cu maximum o lună înainte de eveniment,ca nu cumva să apuc să mă plictisesc.

 V-aţi hotărât unde veţi merge în luna de miere?

Nu am decis încă,pentru că trebuie să aflăm amândoi cum stăm cu timpul liber. Cu siguranţă vom alege o destinaţie exotică,pentru că Viktor este un împătimit al soarelui,al palmierilor şi al nisipului.

Minichestionar „Click! pentru femei“

Mottoul meu... „Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli,decât să fii pesimist şi să ai dreptate.“Oraşul meu preferat este... Sibiul,pentru că acolo m-am născut.Mi-ar plăcea să... pot bucura cât mai multă lume în jurul meu.Dacă aş  putea da timpul înapoi,aş vrea să... fi înţeles de la bun început că ar fi trebuit să studiez teatrul/actoria.Calităţile pe care le apreciez cel mai mult la un bărbat sunt... inteligenţa,ambiţia,romantismul,atenţia la detalii...

Lucia Lazăr:«Ne dorim o nuntă restrânsă»

simeon stalpnicul png

?

Totul a început în urmă cu mult timp,la Sibiu. Eu abia împlinisem 18 ani,iar el era deja un bărbat matur,foarte şarmant... Cine nu s-ar fi îndrăgostit instantaneu? S-a înfiripat o poveste de dragoste foarte frumoasă,care din păcate a durat doar cinci luni. Am avut noroc să ne reîntâlnim după 30 de ani şi nu am mai ratat această a

doua şansă.

Cum a primit fiica dv. vestea căsătoriei?

Alina a fost foarte încântată. Îi place muzica lui şi îl apreciază foarte mult ca om. Îl vede ca pe tatăl care i-a lipsit în anii copilăriei. Iar el este foarte nerăbdător să-i cânte la nuntă.

Vă doriţi o nuntă mare sau mai restrânsă?

Ne dorim o nuntă restrânsă,deşi cred că este puţin probabil. Viitorul meu soţ are foarte mulţi prieteni,care abia aşteaptă evenimentul. Mulţi dintre colegii lui de scenă s-au oferit deja să ne cânte la nuntă.

V-aţi gândit deja în ce decor va avea loc fericitul eveniment?

Da,ne-am gândit,avem câteva variante,însă prevăd că va fi greu să ne decidem.Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg