„Am fost prima persoană care a avut COVID!‟ Ce cântăreaţă a spus asta? Îşi anulase concertele din februarie 2020

7 vedeta 2 jpg jpeg

Vedeta a făcut o mărturisire surprinzătoare despre spectacolele pe care le-a anulat în Las Vegas, la începutul anului 2020, chiar înainte de-a fi declarată pandemie în întreaga lume. Cântăreaţa s-a întors pe scenă abia după câteva luni, timp în care s-a recuperat şi a respectat restricţiile în vigoare în Statele Unite. Despre cine este vorba?

Multă lume şi-a anulat concertele în 2020. Şi nici 2021 nu le-a permis artiştilor să-şi desfăşoare activitatea oricând şi oricum. Totuşi, după o perioadă în care au fost afectaţi ca niciodată în cariera lor, vedetele au revenit în spaţiul public şi, unele dintre ele, şi-au făcut cunoscută experienţa lor cu virusul de care ne ferim de aproape doi ani. Este şi cazul lui Gwen Stefani, care a făcut recent nişte declaraţii uimitoare... În aprilie 2020, Planet Hollywood a scris pe Twitter că „show-urile Just a Girl din Las Vegas, ale lui Gwen Stefani, din Zappos Theater, nu se vor mai ţine, respectând astfel prevederile impuse de CDC în privinţa evenimentelor‟. Vestea bună a fost că vedeta s-a întors pe scenă după o perioadă, iar fanii ei au putut s-o admire în toată splendoarea ei. La mai bine de un an după acel moment, Gwen s-a întors pe scenă. Pe 22 octombrie 2021, vedeta şi-a revăzut fanii faţă în faţă şi, mai mult de-atât, le-a făcut o mărturisire incredibilă.  

Stefani a recunoscut, în timpul concertului Just a Girl din Las Vegas, de pe 22 octombrie, că şi-a anulat spectacolele din 2020 din cauza diagnosticului pe care l-a primit atunci.

„Am fost prima persoană care a avut COVID, în caz că vă întrebaţi”, a spus cântăreaţa, iar Daily Mail a preluat spusele ei. Ea a dezvăluit că e de părere că a luat virusul când era în Vegas. „Vă mai amintiţi când am anulat cele patru concerte? Doar pentru că nu vă pot atinge, respir totuşi aerul vostru, dar acesta este riscul pe care mi-l asum pentru că vă iubesc atât de mult!...‟, a adăugat vedeta.

Frumoasa blondină n-a precizat cu exactitate când a avut COVID-19, însă se ştie că şi-a anulat concertele pe care le avea de pe 7 februarie până pe 14 februarie 2020. Gwen nu le-a spus atunci fanilor ei că nu-şi poate onora angajamentul luat faţă de ei pentru că luase virusul, însă a precizat că nu se simţea deloc bine. Pe 13 februarie 2020, şi-a informat admiratorii pe Twitter că nu era încă „recuperată‟, după ce, cu şase zile înainte, a declarat tot pe reţelele sociale că „nu mă simt deloc bine‟.

Stefani şi-a revenit complet după Covid, dar nu se ştie dacă a avut cumva simptome îndelungate, cum se poate întâmpla unora din cauza virusului. Oricum, s-a concentrat pe recuperare şi a ajuns chiar să-şi amâne nunta cu Blake Sheldon doar pentru a-i proteja pe alţii.

„Tot ce pot spune este că îmi doresc ca părinţii mei să-mi fie alături la nuntă. Părinţii mei n-au venit nici măcar de Ziua Recunoştinţei la noi de teama Covid-ului, aşa că nu vreau să pun pe nimeni în pericol...‟, a precizat artista.

Stefani şi Sheldon şi-au unit, într-un final, destinele în luna iulie 2021, la nunta lor fiind prezenţi doar 40 de invitaţi. „A fost un eveniment restrâns, multă lume n-a primit invitaţie, dar nu era despre ei nunta, ci despre noi‟, a ţinut să precizeze şi Blake într-un interviu cu Storme Warren de la SiriusXM.

Foto - Instagram Gwen Stefani



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg