Ana Morodan a ajuns de urgenţă la spital. Bloggeriţa are mâna în ghips: "M-am dus cu degetul în pungă!"

1 anamorodan1 jpg jpeg

Panică pentru Ana Morodan, după ce bloggeriţa a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a ajuns la spital "cu degetul în pungă", iar doctorii i-au pus mâna în ghips. Vedeta s-a amuzat alături de fanii săi, pe Instagram.

Cunoscută pentru stilul ei excentric şi mereu directă, Ana Morodan le-a povestit urmăritorilor săi ce a păţit în stilul său caracteristic. 

„Mi-am pierdut eu puţin din volumul degetului, dar volumul genelor nu a fost niciodată mai amplu şi mai satisfăcător. Sunt de neratat când dau constant din ele în timpul vizitei medicului”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Ana Morodan, mărturisiri despre bărbatul pe care-l iubeşte: ”E cu 11 ani mai mare decât mine!”

Ana Morodan a stârnit rapid curiozitatea fanilor, care au întrebat-o cum a ajuns în această situaţie, scrie spynews.ro

Desigur, comentariile haioase au curs valuri, iar atunci când colega de breaslă, bloggeriţa Alina Ceuşan, i-a comentat la postare, replica Anei a fost directă: „Fă, nu râde, că ieri aveam un sfert de deget în pungă."

Cine este Ana Morodan?

Ana Morodan are 34 de ani, 1,62 înălţime şi s-a născut în Arad. Este singură la părinţi şi a terminat Dreptul. Şi-a început cariera la vârsta de 24 de ani, când, influenţată de bloggeri internaţionali, a decis să urmeze această cale. După cum ea însăşi recunoaşte, nu a fost deloc uşor, dar consideră că a reuşit.

Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!” Ana Morodan a fost cea care şi-a creat primul blog de stil personal din România. După ce a cunoscut succesul online, şi-a angajat o firmă de consultanţă, care i-a şi creionat un brand personal, unul potrivit imaginii şi dorinţelor sale, alegându-se astfel cu titulatura de Contesa Ana Morodan. Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg