Andie MacDowell se confruntă cu anxietate socială: „Parcă aş purta mereu un critic după mine‟

1 andie jpg jpeg

Andie MacDowell este apreciată atât pentru talentul său artistic, cât şi pentru nonconformismul de care a dat dovadă din primul moment în care a ales să apară în public cu părul său natural, de culoare gri. În ciuda faptului că pare a fi o femeie cu multă încredere în ea, puţini ştiu că talentata actriţă se confruntă de ceva vreme cu anxietate socială.

Într-o postare recentă apărută pe contul ei de Instagram, îndrăgita actriţă primeşte laude pentru sinceritatea de care a dat dovadă în momentul în care a vorbit despre ceva ce a trăit intens, dar despre care i-a fost teamă să vorbească până acum: anxietatea socială.

Citeşte şi: De ce s-a despărţit Andie MacDowell de tatăl celor trei copii ai ei? Îi spunea „Domnul Mami” 

După ce a fost invitată la Premiile InStyle, unde a fost onorată cu medalia olimpică de aur gimnasta Simone Biles, MacDowell a ţinut un discurs în care a lăudat-o pe sportivă şi vorbit deschis despre luptele Simonei cu anxietatea, probleme care au afectat-o chiar şi pe ea însăşi. Ce a spus MacDowell?

„Am fost încântată să fiu alături de toată lumea pentru a sărbători onoarea Simonei Biles. Oamenilor le este greu să vorbească despre instabilitatea lor psihică şi ea a fost atât de curajoasă să îşi arate vulnerabilitatea şi punctele sale slabe şi forte‟, a spus actriţa.

Citeşte şi: FOTO Andie MacDowell sfidează toate tiparele de frumuseţe de la Hollywood. A făcut senzaţie la Cannes

În completarea discursului, Andie a subliniat că o înţelege pe sportivă, deoarece şi ea se confruntă cu această problemă:

„Am o oarecare anxietate socială. Întotdeauna mă analizez minuţios dacă fac o treabă OK atunci când aleg să ies în oraş. Parcă aş duce acest critic cu mine şi uneori nu pot să am o conversaţie decentă cu cineva, pentru că aud vocea criticului. Rareori sunt complet relaxată, confortabilă cu mediul şi focusată pe prezent. Este atât de important să fii activ social, să faci efortul de a ieşi în lume şi de a fi alături de oameni sau de a te bucura de viaţă, chiar şi atunci când trăieşti cu acest critic în cap. Trebuie să am mereu o conversaţie cu acest critic şi să îi spun să nu analizeze fiecare mişcare pe care o fac. Suntem oameni şi suntem aici să ne susţinem, să ne iubim şi să înţelegem cât de vulnerabili suntem cu adevărat‟, a spus ea.

Vedeta din Groundhog Day a făcut furori pe covorul roşu, într-o rochie Dior, şi, de asemenea, a primit o mulţime de aprecieri pe Instagram, din partea admiratorilor: „Îţi mulţumim că ai fost atât de sinceră şi că ai vorbit despre asta, în timp ce cu toţii ne luptăm într-un fel cu asta. Eşti cu adevărat frumoasă şi admirabilă‟, i-a scris unul dintre urmăritori.

2 andie jpg jpeg

De asemenea, în cel mai recent interviu al său, pentru Interview Magazine, Andie a spus că se simte foarte bine de când nu mai luptă cu „trecerea anilor‟ şi cu procesul de îmbătrânire: „Sincer, este obositor să fii ceva ce nu mai eşti. În sfârşit am învăţat să spun: ştii ce? Nu sunt tânără şi sunt de acord cu asta! Urăsc cuvântul îmbrăţişare, pentru că întotdeauna sună ca şi cum trebuie să accepţi ceva ce nu îţi doreşti. Suntem frumoşi la orice vârstă şi suntem glorioşi în felul nostru. Mă simt mult mai confortabilă, parcă mi-aş fi dat jos o mască sau ceva de genul acesta‟, a specificat actriţa.

Sursă foto: Instagram, PinterestRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg