Andra: „Sunt un om cu multă energie“

1 60151 original jpg jpeg

Jurizează una dintre cele mai aşteptate emisiuni de divertisment din România, „Românii au talent“, şi îşi încântă fanii lansând melodii care ajung în, puţin timp, hituri. Am rugat-o pe Andra să-mi spună cum reuşeşte să le facă pe toate şi să se menţină în formă.

De pe 30 septembrie,au reînceput căutările pentru noi talente cu ocazia celei de-a cincea ediţie a emisiunii „Românii au talent“. Ce fel de oameni au venit la preselecţii?

Întotdeauna avem surprize plăcute. Eu sunt un om cu emoţii puternice şi exteriorizate,deci mă manifest ca atare. În fiecare an apar talente şi oameni cu totul ieşiţi din comun,care ne taie răsuflarea. Vă garantez că şi în acest sezon vom avea parte de scene incredibile!

Din acest sezon,Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis vor face parte din juriu. Cum ai primit vestea?

Mă bucur că ni s-au alăturat,le urez din toată inima bun venit,sper că vom fi o echipă eficientă şi foarte grăitoare în plan artistic. Eu,aşa cum am spus de multe ori,sunt foarte optimistă,cred în noua formulă şi probabil că audienţele vor demonstra acest lucru.  

Citeşte şi:

Vedete care au adoptat copii

Vedete autohtone care au scris cărţi despre diete şi sport

Ai lansat acum câteva luni o piesă în colaborare cu Liviu Teodorescu. Să ne aşteptăm de-acum să lucrezi şi cu alţi solişti?

​Întotdeauna am fost deschisă spre lucruri noi şi frumoase. Lucrez cu orice artist,dacă e talentat şi merită o şansă. Eu cred în muzica bună. Aşa că nu omit nicio variantă. Voi lucra cu oricine mă inspira şi mă convinge că putem realiza ceva valoros.

Eşti una dintre puţinele vedete de la noi care nu s-a remarcat prin scandaluri pe prima pagină a ziarelor. Cum reuşeşti să stai departe de astfel de situaţii?

Eu am o viaţă normală,calmă,obişnuită. Pur şi simplu. Am o existenţă firească,naturală,fără nimic strident. Nu e niciun secret. 

Eşti implicată în proiectul „Românii au talent“,eşti mamă şi soţie,ai concerte în ţară şi eşti foarte activă pe pagina de Facebook. Când ai timp să le faci pe toate şi să mai ai şi grijă de tine?

Sunt un om cu multă energie şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Mă organizez foarte bine,sunt disciplinată. Aşa am fost învăţată de mică. Alerg în toate părţile,dar fac faţă cu succes tuturor cerinţelor. Merg prin toată ţara,am concerte,dar găsesc suficient timp pentru familie,pentru liniştea mea sufletească. Cred că e un exerciţiu util. Le sunt recunoscătoare alor mei că m-au învăţat să fiu puternică,de când eram mică.

Fiul tău David a început grădiniţa. Cum e pentru el,dar şi pentru voi,ca familie,noua etapă?

David e un copil foarte sociabil,vesel,ascultător. Pentru el,grădiniţa e ceva plăcut şi binevenit. Pentru noi,fireşte,e un pas înainte,pentru că vrem să cunoască foarte mulţi copii,să se joace,să se obişnuiască cu tot ce înseamnă societatea. Mă aşteptam să fie mai nemulţumit de ideea de a merge la grădiniţă,dar spre plăcuta noastră surprindere,s-a adaptat excelent. Recente

Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg