Andreea Bălan, în continuare la psiholog: ”Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiaţii ei şi a ajuns la ce a ajuns...”

7 andreea balan isi pune toate mamele in cap alaptare jpg jpeg

Andreea Bălan se mândreşte cu o carieră solidă în muzică de ani de zile, iar acum şi-a îndeplinit şi visul de a avea o familie frumoasă, însă în continuare merge la terapeut.

În cadrul Interviurilor VIVA!, artista a mărturisit că merge la terapeut, de câţiva ani de zile, iar întâlnirile o ajută foarte mult. 

Mai mult de atât, ea a dezvăluit că la un moment dat a fost nevoită să renunţe la un specialist, pentru că nu îi înţelegea problemele.

i mai bine anumite lucruri. Dar prietenul ăla are facultate şi îţi explică nişte lucruri şi îţi face nişte de-clickuri pe care tu nu poţi să le faci singur. Mi se pare minunat să ai această opţiune!’, a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru Interviurile VIVA!

Andreea Bălan şi George Burcea urmează să se căsătorească în România, în curând, când îşi vor boteza cel de-al doilea copil, pe Clara Maria.  Recente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg