Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă”

6 andreea balan fiica jpg jpeg

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile în vacanţa în Mariutius, întrucât a ajuns la spital cu Clara, fetiţa cea mică.

Aştepta cu nerăbdare să se bucure de vacanţa plănuită de mult timp, însă nici bine n-a ajuns acolo, căci problemele au apărut. Andreea Bălan a fost nevoită să meargă la spital cu fiica ei cea mică, care s-a simţit foarte rău.

”Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. Ieri i s-a făcut rău Clăriţei. A vomitat şi am ajuns la spital. Am stat sub observaţie şi are o enterocolită. Şi Ella a vomitat, deci credem că are şi ea acelaşi lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală şi încercăm să o facem să bea cât mai multe lichide. O ţinem sub supraveghere ca să-i scadă febra.”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Antonescu, primele declaraţii după ce s-a despărţit de Ştefan Manolache: ”Lucrurile sunt clare, nu mai suntem împreună!”

De asemenea, ea a mărturisit că fiica ei de doar 10 luni a fost anesteziată cu gaz: ”Am stat o noapte în spital şi nu ne-a plăcut deloc. Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, pentru că nu au reuşit să-i găsească venele şi au înţepat-o de două ori. Nu au reuşit să-i pună perfuzie şi până la urmă a trebuit să o anestezieze cu gaz timp de 10 minute ca să-i pună perfuzia în vena din tâmplă. S-a hidratat o oră prin perfuzie, iar apoi a venit un asistent să-i prindă bandajul pentru că acesta cădea şi i-a scos perfuzia. După ce că au anesteziat-o 10 minute, au chinuit-o, i-au pus perfuzia în tâmplă şi a venit şi i-a scos perfuzia din greşeală. M-am enerva teribil.”, a mărturisit vedeta. Artista s-a temut pentru fiica ei, iar în momentele în care micuţa se afla sub anestezia inima ei era strânsă şi se ruga ca totul să fie bine.

Amalia Năstase a slăbit peste 30 de kilograme, dar nu se opreşte aici: ”Aş vrea să mai dau jos încă trei. Am dat hainele XXXL”

, a mai povestit Andreea Bălan, potrivit Viva.ro.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg