Andreea Joiţa:«Prima impresie joacă un rol esenţial»

1 54078 original jpg jpeg

Charismatica prezentatoare TV îşi începe munca dis-de-dimineaţă, la ora la care mulţi dintre noi încă mai dorm, dar îşi „trage“ energia din faptul că face ceea ce-i place. La o discuţie degajată, ne-a povestit cum arată viaţa ei pe platourile de filmare, dar şi dincolo de sticlă.

Cum arată o zi din viaţa unei ştiriste?  

Încep ziua în forţă,la 4.00 dimineaţa,iar la 5.00 sunt deja în redacţie,pentru a-mi pregăti ştirile şi horoscopul. Desigur,nu ratez nici vizita la machiaj,pentru a apărea aşa cum se cuvine în faţa celor care ne urmăresc. La ora 8.00 pornesc către casă,unde mai „fur“ vreo două ore de somn. Sub deviza „Nicio zi fără sport“,îmi organizez din nou programul şi nu ratez o vizită la sală sau câteva ture de alergat pe stadion. Rareori pierd nopţile,de cele mai multe ori sunt în pat chiar de la ora 21.00. În weekend însă schimb macazul – somn mult şi distracţie cât cuprinde.

simeon stalpnicul png

Mai întâi,ai prezentat ştirile sportive,iar acum pe cele mondene. Cum a avut loc trecerea?

A fost o trecere firească şi aşteptată. Am avut şansa să „gust“ din toate,iar lucrurile s-au întâmplat chiar la momentul potrivit. Am început cu munca de teren încă de pe vremea când eram studentă la Jurnalism – am fost reporter,realizator de documentare şi reportaje pe diferite teme sociale.  

Dintre sport şi monden,ce preferi?

Fiecare segment are „sarea şi piperul“ lui,însă trăiesc în prezent,aşa că ceea ce fac acum este şi ceea ce-mi place cel mai mult.  Pe lângă ştirile mondene,mai prezinţi şi horoscopul.

Te-ncrezi în ceea ce prezic astrele?

Cu toţii cred că „plecăm urechea“ mai mult sau mai puţin la predicţiile astrale şi cred că,în special,oamenii sensibili,preocupaţi de latura spirituală,se-ncred în horoscop. Eu fac parte dintre cei care cred că zodiile,astrele,felul în care sunt aliniate planetele au o anumită influenţă în existenţa noastră. Mai ales că,de când prezint şi rubrica Horoscop din cadrul Observatorului Matinal,m-am documentat temeinic şi am aflat o sumedenie de lucruri noi şi foarte interesante despre ceea ce numim horoscop. Nu sunt simple presupuneri „la ghici“,sunt calcule foarte precise ale astrologilor şi o muncă laborioasă în urma cărora se stabilesc predicţiile pentru o zodie sau alta.

Un om de televiziune trebuie să se prezinte fără cusur în faţa telespectatorilor. Cât de mult timp acorzi îngrijirii personale?

Am mare grijă de mine,de la ceea ce mănânc până la felul în care arăt şi cum mă comport. Pentru a arăta bine la exterior,trebuie să avem grijă,în primul rând,de interior. Nu degeaba se spune că un chip frumos ascunde un suflet pe măsură.

simeon stalpnicul png

Care este ritualul tău de frumuseţe?

Având mai mereu faţa foarte încărcată de machiaj,acord o mare importanţă demachierii,hidratării şi întreţinerii pielii. Nu adorm niciodată machiată şi de trei ori pe săptămână mă răsfăţ cu un masaj facial şi corporal.

Cum te menţii în formă?

Cu mult sport,o alimentaţie sănătoasă şi suficient somn. Cred cu tărie în acest „trio“ şi nu fac rabat de la niciuna dintre componentele lui.

În ceea ce priveşte vestimentaţia,se spune că „haina îl face pe om“. Ce părere ai?

Nu o să neg că prima impresie joacă un rol esenţial,însă e foarte important şi felul în care vorbim şi cum ne comportăm. Octavian Paler sintetiza atât de frumos acest fapt:„Am învăţat că te descurci şi ţi-e de folos farmecul circa 15 minute,însă după aceea ar fi bine să ştii ceva.“

Cum ţi-ai descrie stilul vestimentar?

Pentru mine,feminitatea este cheia unei ţinute. Stilul şic-casual cu note feminine mă caracterizează de minune. Dar mă simt la fel de bine când îmbrac şi rochii elegante,care emană senzualitate şi rafinament.

Adopţi întotdeauna noile trenduri?

Sunt pasionată de modă,sunt la curent cu tot ceea ce se poartă,şi dacă anumite trenduri mă definesc,fără să stau pe gânduri le adopt în ţinutele mele. Însănu port un lucru doar pentru că e la modă,ci fiindcă îmi place şi mă defineşte ca stil.

Minichestionar „Click! pentru femei“

Când am puţin timp liber... mi-l petrec alături de cei dragi.

Dacă nu aş fi prezentatoare,mi-ar fi plăcut să... fiu psiholog.

Trei dintre pasiunile mele sunt... sportul,cititul şi călătoriile.

Deviza mea în viaţă este... să nu judeci niciodată pe nimeni,indiferent de situaţie.



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg