Andreea Marin şi Ştefan Bănică, vedetele anului la Celebrity Awards

1 54245 original jpg jpeg

Cele mai în vogă vedete din televiziune, muzică şi modă, persoane publice care au dovedit succes şi eleganţă în domeniul în care activează, au fost premiate aseară în cadrul celei de-a doua ediţii a Celebrity Awards.

Peste 400 de invitaţi au asistat la o decernare de premii fastuoasă ce a recompensat meritele personalităţilor care a performat atât în ultimul an,cât şi în întreaga carieră.

Andreea Marin,Loredana,Mirela Stelea,Geanina Iieş,Gabriela Cristea,Corina Caragea,Olivia Steer,Cezar Outau,  Iuliana Tudor,Monica Gabor,Alina Sorescu,Bianca Drăguşanu,Victor Slav,Zoli Toth,Virgil Ianţu,Anca Lungu,Ştefan Lungu,Alina Sorescu,Oana Roman,Bianca Ioniţă şiAndreea Bălan,s-au numărat printre invitaţii evenimentului.

Trofeele Celebrity Awards 2013

“Premiul special pentru cel mai bun designer de haine masculine” a fost câştigat de Alexandru Ciucu,cel care a lansat moda românească în exclusivistul Monaco,prin intermediul unor prezentări de modă memorabile. Designerul,care a fost ridicat recent la rangul de maestru de către Regele Mihai al României,nu a putut fi prezent la eveniment,aflându-se plecat peste hotare. Trofeul a  fost ridicat de soţia lui,Alina Sorescu.

 “Cea mai stilată vedetă feminină" a fost desemnată Iulia Vântur,în timp ce “Cea mai stilată vedetă masculină” în 2013 este Smiley.

Loredana a primit trofeul la categoria “Cel mai bun show live”. Artista a avut parte de o prezentare emoţionantă din partea Iulianei Tudor,cea care i-a înmânat premiul,vedeta TVR lăudând-o pentru activitatea constantă în lumea muzicii şi pentru faptul că a devenit un reper,o sursă de inspiraţie pentru toti artiştii din România.

Andreea Marin a fost recompensată,al doilea an consecutiv,pentru proiectele sale caritabile. Vedeta a primit “Premiul pentru activitate constantă în folosul societăţi”,încununând astfel şirul neîntrerupt de acţiuni umanitare ale Fundaţiei Preţuieşte Viaţa şi ale programului Scoala mamelor. Andreea a impresionat audienţa printr-un discurs emoţionant,în care a subliniat că astfel de acţiuni ar trebui să devină o obişnuinţă pentru fiecare dintre noi.

“Vedeta cu cel mai spectaculos look” a fost desemnată Giulia Anghelescu,artista care a uimit recent publicul printr-o coafură punk. “Cea mai sexy vedetă feminină” a fost desemnată Laura Cosoi. Victor Slav a fost desemnat “cea mai sexy vedetă masculină. Cel mai popular cuplu din showbiz a fost desemnat Andreea Esca – Alexandre Eram,iar premiul pentru cel mai surprinzător juriu din televiziune a fost desemnat cel al emisiunii X Factor de la Antena 1.

Ultimul trofeul al serii,Premiul special pentru profesionalism în întreaga carieră i-a fost acordat lui Ştefan Bănică. Artistul,cu o carieră de aproape 30 de ani în lumea showbiz-ului,a înregistrat un mesaj video,din studioul său,prin intermediul căruia le-a transmis mulţumiri tuturor celor care l-au votat.Recente

Susan Lucci sursa  Instagram jpg
Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg