Andrei Ştefănescu şi Antonia, primele declaraţii după ce s-au căsătorit în secret

1 andrei si antonia jpg jpeg

Andrei Ştefănescu a uimit pe toată lumea când în presă a apărut informaţia potrivit căreia el şi aleasa inimii sale, Antonia, s-au căsătorit în secret. Cei doi formează un cuplu solid, însă nimeni nu a ştiut ce pun la cale, în afară de prietenii apropiaţi.

Andrei a mai fost căsătorit cu Silvia, însă povestea lor de dragoste a avut un final nefericit, după ce ea l-a înşelat cu un dansator.

Una peste alta, Andrei Ştefănescu şi Antonia sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată şi au planuri şi pentru o nuntă în toată regula, în prezent fiind căsătoriţi doar în acte. Cei doi au împreună un băieţel, pe Ayan.

Citeşte şi: Motivul pentru care Andreea Raicu nu s-a măritat până acum: ”Am avut nevoie de timp cu mine!”

Invitaţi la o emisiune tv, prima după ce au devenit oficial soţ şi soţie, Andrei şi Antonia au devăluit că pentru ei numerologia are un rol important, cred în cifre, iar data nunţii a fost aleasă în funcţie de acest aspect.

„Ne-am gândit, da, spre sfârşitul lunii septembrie, anul viitor. Vom folosi numerologia. Cifra căsătoriei ideale este cifra 6. I-am zis lui Andrei că eu pe data de 14 nu mă căsătoresc. Am descoperit că cifra 5 nu este bună pentru căsătorie. (...) Evident, din partea lui Andrei vor fi cei mai mulţi invitaţi”, a dezvăluit Antonia, la Antena Stars.

Citeşte şi: Fiica lui Gigi Becali se mărită. Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: “E dintr-o familie avută”

Andrei Ştefănescu şi Antonia s-au căsătorit în secret, la Sinaia, un loc special pentru artist, locul copilăriei sale.

”S-a aflat aşa un pic. Suntem în Sinaia, am ţinut secret total, am vrut să fac departe de Bucureşti,de toată nebunia, de aceea m-am învoit de la emisiune. Este un oraş special, mi-am petrecut o parte din copilărie aici. A fost emoţionant, pe fugă, dimineaţa. Acum suntem la masă, ne bucurăm foarte mult. Acum o săptămână am împlinit şase ani de relaţie. Suntem bine şi important e că a ieşit momentul foarte bine. Am vrut să fie ceva discret, doar pentru noi. Ayan a înţeles că este o zi specială, a cărat buchetul Antoniei în permanenţă, e fericit, a văzut că trăim o zi frumoasă.”, a declarat Andrei Ştefănescu, potrivit aceleiaşi surse. Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg