Animale de companie ciudate ale starurilor. Mike Tyson adora aceste animale, dar îl băgau în datorii!

1 tyson jpg jpeg

Celebrităţile au multe obiceiuri ciudate, iar dragostea pentru animalele de companie neobişnuite sau exotice este doar una dintre ele.

Şi vedetele sunt oameni, iar multe dintre ele sunt iubitoare de animale. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, celebrităţile au banii şi faima pentru a avea mai mult decât o pisică sau un câine obişnuit. Pot deţine adesea un animal cu totul diferit faţă de acelea comune. De fapt, dacă nişte animale sunt drăguţe sau exotice, există şanse mari ca o celebritate să cumpere unul. Este evident că a avea animale sălbatice ori ciudate este un mod de a ieşi o dată în plus în evidenţă.

Mike Tyson a dat tigrii pe porumbei

Tyson a deţinut o serie de pisici mari de-a lungul timpului, dar cele mai cunoscute feline ale sale au fost cei trei tigri Bengal. În filmul „The Hangover”, Mike Tyson apare cu un tigru. În realitate, a fost proprietarul a trei tigri albi. Din păcate, după ce cariera sa de luptător s-a încheiat, a trebuit să renunţe la ei din cauza costurilor financiare prea mare la care se ridica îngrijirea lor. De asemenea, unul dintre ei ar fi fost foarte aproape de a rupe braţul cuiva. Mike s-a rezumat la creşterea de porumbei.

Leonardo DiCaprio este proprietarul unei broaşte ţestoase de 10 ani

Megastarul de film Leonardo Dcaprio şi-a dorit ceva ieşit din comun când a cumpărat un animal de companie. În 2010, DiCaprio a participat la Conferinţa Târgului Crescătorilor de Reptile din America de Nord din Anaheim, California. Încercând să fie cât mai discret sub o şapcă de baseball, a cumpărat cu 400 de dolari o broască ţestoasă în vârstă de 10 ani. I s-a spus că aceasta poate trăi chiar şi 80 de ani şi ajunge la 90 de kilograme.

Steven Tyler îşi lua ratonul cu el când merge la pescuit

Ratonii nu sunt tocmai nişte animale de companie obişnuite. Cu un dresaj potrivit, un raton ceva mai blând poate fi un prieten adorabil. În copilărie, solistul de la Aerosmith, Steven Tyler, a avut un raton ca animal de companie pe care îl lua cu el şi la pescuit.

Nicole Kidman creşte alpaca la fermă

Vedeta de film Nicole Kidman este din Australia de origine. Locuieeşte în Tennessee. Alpaca, animalele ei preferate se găsesc în munţii Americii de Sud. Cumva s-au găsit. Nicole creşte acum câteva alpaca la ferma din Nashville.

Paris Hilton a renunţat la un kinkajou după ce a muşcat-o

Chihuahua se potriveşte perfect într-o poşetă, iar pentru a ţine pasul cu creatorii de tendinţe, ai nevoie de un kinkajou. Paris Hilton a deţinut unul pe nume Baby Luv. Acesta a muşcat-o pe Paris de braţ în anul 2006. În cele din urmă, ea a renunţat la el în 2007. De altfel, kinkajou se înrudeşte cu ratonul din junglele amazoniene.

Citeşte şi:

Bine de ştiut dacă vrei să ai o alpaca. Se dresează uşor, iar lâna ei este de 7 ori mai caldă decât cea de oaie

Animalele de companie ale celebrităţilor. Au mai mulţi urmăritori decât ai crede

Justin Bieber a uitat repede de maimuţa lui capucin

Artistul este uneori considerat un om egoist care se gândeşte doar la el însuşi. Totuşi, a arătat că are o latură diferită în alături de maimuţa lui capucin, Mally. Din nefericire, când Bieber a încercat să intre în Germania fără documente pentru Mally, maimuţa i-a fost confiscată. Biebier nu s-a întors niciodată cu actele, de aceea Mally a fost dusă spre îngrijire într-o grădină zoologică.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg