Anna Lesko şi DJ Vinnie nu s-au despărţit în relaţii bune! Motivul pentru care l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei

5 anna lesko si dj vinnie s au despartit jpg jpeg

Vestea că Anna Lesko s-a despărţit de iubitul ei, tatăl băieţelului pe care-l are, a surprins pe toată lumea, însă acum ies la iveală detalii incredibile despre separare.

Anna Lesko şi DJ Vinnie, tatăl băieţelului ei, au decis să se separe, însă nu tocmai în condiţii civilizate. Mai mult de atât, potrivit

, blonda irezistibil de sexy l-a dat în judecată pe fostul partener. 

4 anna lesko2 jpg jpeg
stanga
dreapta
4 anna lesko2 jpg jpeg
3 anna lesko plaja jpg jpeg
5 anna lesko jpg jpeg
6 84663 original jpg jpeg
7  2col anna lesko 0 jpeg

Deşi şi-au spus adio, Anna Lesko şi DJ Vinnie nu şi-au încheiat socotelile, motiv pentru care cântăreaţa a solicitat instanţei de judecată să stabilească termenii despărţirii. Mai exact, cântăreaţa le solicită judecătorilor să consfinţească acordul prin care ea şi DJ-ul s-au decis asupra bunurilor comune pe care le-au dobândit în timpul relaţiei, dar şi asupra custodiei copilului lor.

Citeşte şi:

Anna Lesko este o cântăreaţă, pictoriţă şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chişinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale.

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani cu Adrian Neniţă, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau şi a moştenit talentul şi pasiunea pentru muzică de la părinţii săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Iar fratele şi sora lui Adrian cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a  ţinut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniţă, a venit pe lume pe 30 martie 2014, potrivit sursei citate. Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg