“Antiexemplu”, noul single de la Carla’s Dreams

1 73198 original jpg jpeg

După o pauză de trei luni, băieţii de la Carla’s Dreams revin cu primul single “Antiexemplu”, melodia care da numele albumului pe care îl va lansa pe 13 mai, printr-un show la Arenele Romane.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi,alături de care au lucrat pentru melodiile “Te rog”,“Cum ne noi”,“Sub pielea mea (eroina),“Acele”,“Imperfect”. Videoclipul piesei “Antiexemplu” a fost filmat în Chişinău,în regia lui Roman Burlacu,DoP George Secrieru din echipa BRFilms,fiind cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani. “Antiexemplu”este melodia care dă numele concertului şi albumului pe care-l vom lansa pe 13 mai la Arenele Romane,într-un show live cu invitaţi surpriza. În “Antiexemplu”,ne-am permis câteva licenţe,chiar şi titlul este un cuvânt care nu există,dar semnificaţia căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta şi în continuare,în diferite viziuni”,au spus Carla’s Dreams. 

Carla’s Dreams pregăteşte un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Atunci se va auzi live noul album “Antiexemplu”,pe care sunt incluse piesele deja cunoscute,dar şi melodii noi care vor fi interpretate în premiera în cadrul unui show Global Records şi BestMusic Live Concerts,iar biletele sunt în vanzare pe

La acest concert,Carla’s Dreams vor avea şi invitaţi surpriză care vor fi anunţaţi în perioada următoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out,cu peste 5000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferaţi şi invitaţii lor:Delia,Loredana Groza,ANTONIA.

Aşa a fost în 2016 la Arenele Romane:

Carla’s Dreams sunt artiştii în continuă ascensiune,care bucură fani din întreaga lume cu muzica,versurile intense,show-urile explozive şi sound-ul divers. În 2015 şi 2016,single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi:“Cum Ne Noi”,“Te rog”,“Sub pielea mea #eroina”,“Acele”,“Imperfect”.

Au avut colaborări cu artişti de top ai Romaniei precum INNA,Delia,Loredana Groza,Antonia,cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube,cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam în lume,muzica celor de la Carla’s Dreams cucereşte şi alte ţări,în afara de România şi Moldova:Ucraina,Rusia,Kazakhstan,Belarus,China,Emiratele Arabe Unite,Cipru,Grecia,Franţa,Croaţia,Turcia,Finlanda,Austria,sunt doar câteva dintre ele. În 2016,solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor,primul jurat cu mască din lume.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg