“Antiexemplu”, noul single de la Carla’s Dreams

1 73198 original jpg jpeg

După o pauză de trei luni, băieţii de la Carla’s Dreams revin cu primul single “Antiexemplu”, melodia care da numele albumului pe care îl va lansa pe 13 mai, printr-un show la Arenele Romane.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi,alături de care au lucrat pentru melodiile “Te rog”,“Cum ne noi”,“Sub pielea mea (eroina),“Acele”,“Imperfect”. Videoclipul piesei “Antiexemplu” a fost filmat în Chişinău,în regia lui Roman Burlacu,DoP George Secrieru din echipa BRFilms,fiind cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani. “Antiexemplu”este melodia care dă numele concertului şi albumului pe care-l vom lansa pe 13 mai la Arenele Romane,într-un show live cu invitaţi surpriza. În “Antiexemplu”,ne-am permis câteva licenţe,chiar şi titlul este un cuvânt care nu există,dar semnificaţia căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta şi în continuare,în diferite viziuni”,au spus Carla’s Dreams. 

Carla’s Dreams pregăteşte un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Atunci se va auzi live noul album “Antiexemplu”,pe care sunt incluse piesele deja cunoscute,dar şi melodii noi care vor fi interpretate în premiera în cadrul unui show Global Records şi BestMusic Live Concerts,iar biletele sunt în vanzare pe

La acest concert,Carla’s Dreams vor avea şi invitaţi surpriză care vor fi anunţaţi în perioada următoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out,cu peste 5000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferaţi şi invitaţii lor:Delia,Loredana Groza,ANTONIA.

Aşa a fost în 2016 la Arenele Romane:

Carla’s Dreams sunt artiştii în continuă ascensiune,care bucură fani din întreaga lume cu muzica,versurile intense,show-urile explozive şi sound-ul divers. În 2015 şi 2016,single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi:“Cum Ne Noi”,“Te rog”,“Sub pielea mea #eroina”,“Acele”,“Imperfect”.

Au avut colaborări cu artişti de top ai Romaniei precum INNA,Delia,Loredana Groza,Antonia,cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube,cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam în lume,muzica celor de la Carla’s Dreams cucereşte şi alte ţări,în afara de România şi Moldova:Ucraina,Rusia,Kazakhstan,Belarus,China,Emiratele Arabe Unite,Cipru,Grecia,Franţa,Croaţia,Turcia,Finlanda,Austria,sunt doar câteva dintre ele. În 2016,solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor,primul jurat cu mască din lume.Recente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg