Antonia, primele poze alături de cei trei copii. Maya şi-a cunoscut frăţiorii

4 2antonia si alex velea cu copiii res jpg jpeg

Antonia este în culmea fericirii după ce, pentru prima dată, are alături toţi cei trei copii. În plus, Akim şi Dominic, băieţii pe care artista îi are cu Alex Velea, şi-au cunoscut în sfârşit sora mai mare, pe Maya. Întâlnirea plină de emoţie a fost împărtăşită de Antonia şi cu fanii săi pe reţelele de socializare, unde artista a postat câteva imagini cu familia completă.

În una dintre imagini, cea mai frumoasă femeie din România apare alături de Alex Velea şi de cei trei copii. Zâmbetul Antoniei i-a făcut pe admiratorii săi să o felicite şi să-i trasmită că se bucură pentru fericirea ei.

"Sunt, oficial, cea mai fericită femeie din lume", a scris cântăreaţa pe Instagram, în descrierea imaginilor.

“Doamneeeee, Antonia! Să fiţi sănătoşi şi cei mai fericiţi!”, i-au scris fanii în dreptul fotografiei în care apare ea şi cei trei copii. Poza a strâns aproape 200.000 de aprecieri doar pe Instragram.

Citeşte şi: Alina Puşcaş, la un pas de moarte: ”E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale!”

Din 2012 şi până acum, divorţul Antoniei de Vincenzo Castellano, dar şi custodia Mayei, care a rămas la tatăl său, în Italia, a apăsat-o pe artistă. Ea a recunoscut în repetate rânduri că cea mai mare dorinţă este să aibă alături familia întreagă şi că visează la clipa în care o va avea fiica sa aproape. Se pare că visul Antoniei a devenit realitate, cel puţin pentru moment. Emoţia a fost şi mai mare pentru că Maya i-a întâlnit pe Akim şi pe Dominic. Pe Alex Velea îl ştia de ceva timp şi chiar artista mărturisea că se înţelege foarte bine cu el.

“Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, ştii cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simţit un om bun şi Alex la fel, este topit după copii şi a fost ca şi cum se cunoşteau deja. Şi, recent, Alex şi-a făcut un tatuaj cu faţa ei şi a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a mărturisit Antonia, într-un interviu pentru Revista Viva!

Citeşte şi: Andreea Bănică, fără pic de machiaj, pe internet: ”Nici nu te-am recunoscut!”

 Antonia şi Alex Velea formează un cuplu 2012. Înainte, artista a avut o relaţie cu italianul Vincenzo Castellano şi împreună o au pe Maya, care a împlinit anul acesta nouă ani. Antonia mai are doi băieţi cu Alex Velea, pe Dominic, care a venit pe lume în 2014, şi pe Akim, născut în 2016.Recente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg