Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita într-un cadru romantic

7 banderas iubita nicole jpg jpeg

Sub cerul înstelat, pe taresa unui hotel de lux din Malaga, Spania, Antonio Banderas i-a urat ,,La mulţi ani!” iubitei sale Nicole Kimpel, care a împlinit 39 de ani. Cuplul s-a bucurat de o seară de neuitat în compania oamenilor dragi.

Anul trecut, femeia de afaceri Nicole Kimpel l-a surprins pe partenerul ei de viaţă, Antonio Banderas, cu o declaraţie de dragoste, în ziua când actorul a împlinit 59 de ani, scrie hola.com :

,,Durează doar câteva secunde să-ţi spun că te iubesc, dar îmi va lua o viaţă să-ţi arăt cât de mult. La mulţi ani la iubirea vieţii mele", a spus atunci Nicole. Acum, Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita, organizând o petrecere la care au participat cei mai apropiaţi oameni. Bineînţeles nu a lipsit nici tortul, pe care însuşi Banderas l-a ţinut în mână.

stanga
dreapta
1 banderas iubita zi de nastere jpg jpeg
2 antonio banderas jpg jpeg
3 banderas nicole jpg jpeg
4 antonio banderas iubita jpg jpeg
5 antonio banderas nicole jpg jpeg
6 banderas iubita mai tanara jpg jpeg

        View this post on Instagram                   Celebrando ayer una nueva vuelta alrededor del Sol. Happy birthday Nicole! Happy Birthday Barbara! ____ @nickykim2807 @bbk_1290 A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on Jul 29, 2020 at 8:24am PDT

Celebrando ayer una nueva vuelta alrededor del Sol. Happy birthday Nicole! Happy Birthday Barbara! ____ @nickykim2807 @bbk_1290

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Petrecerea a avut loc într-un hotel de lux din oraşul spaniol Malaga, care este şi locul de naştere al celebrului actor şi regizor.

Cuplul şi-a făcut selfie-uri romantice, dar au pozat şi alături de invitaţi. A fost un prilej deosebit de a fi cu toţii împreună, mai ales după ce Antonio şi Nicole au stat separaţi o lungă perioadă. În timpul carantinei, el s-a aflat în Spania, iar ea a stat cu sora şi tală ei la Geneva.

Nicole Kimpel, dar şi sora ei geamănă Barbara îşi sărbătoresc ziua de naştere pe 30 iulie, în timp ce Antonio Banderas pe 10 august.

Sursa foto: Instagram/@antoniobanderasoficiaRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg