Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita într-un cadru romantic

7 banderas iubita nicole jpg jpeg

Sub cerul înstelat, pe taresa unui hotel de lux din Malaga, Spania, Antonio Banderas i-a urat ,,La mulţi ani!” iubitei sale Nicole Kimpel, care a împlinit 39 de ani. Cuplul s-a bucurat de o seară de neuitat în compania oamenilor dragi.

Anul trecut, femeia de afaceri Nicole Kimpel l-a surprins pe partenerul ei de viaţă, Antonio Banderas, cu o declaraţie de dragoste, în ziua când actorul a împlinit 59 de ani, scrie hola.com :

,,Durează doar câteva secunde să-ţi spun că te iubesc, dar îmi va lua o viaţă să-ţi arăt cât de mult. La mulţi ani la iubirea vieţii mele", a spus atunci Nicole. Acum, Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita, organizând o petrecere la care au participat cei mai apropiaţi oameni. Bineînţeles nu a lipsit nici tortul, pe care însuşi Banderas l-a ţinut în mână.

        View this post on Instagram                   Celebrando ayer una nueva vuelta alrededor del Sol. Happy birthday Nicole! Happy Birthday Barbara! ____ @nickykim2807 @bbk_1290 A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on Jul 29, 2020 at 8:24am PDT

Celebrando ayer una nueva vuelta alrededor del Sol. Happy birthday Nicole! Happy Birthday Barbara! ____ @nickykim2807 @bbk_1290

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Petrecerea a avut loc într-un hotel de lux din oraşul spaniol Malaga, care este şi locul de naştere al celebrului actor şi regizor.

Cuplul şi-a făcut selfie-uri romantice, dar au pozat şi alături de invitaţi. A fost un prilej deosebit de a fi cu toţii împreună, mai ales după ce Antonio şi Nicole au stat separaţi o lungă perioadă. În timpul carantinei, el s-a aflat în Spania, iar ea a stat cu sora şi tală ei la Geneva.

Nicole Kimpel, dar şi sora ei geamănă Barbara îşi sărbătoresc ziua de naştere pe 30 iulie, în timp ce Antonio Banderas pe 10 august.

Sursa foto: Instagram/@antoniobanderasoficiaRecente

Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg