Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita într-un cadru romantic

7 banderas iubita nicole jpg jpeg

Sub cerul înstelat, pe taresa unui hotel de lux din Malaga, Spania, Antonio Banderas i-a urat ,,La mulţi ani!” iubitei sale Nicole Kimpel, care a împlinit 39 de ani. Cuplul s-a bucurat de o seară de neuitat în compania oamenilor dragi.

Anul trecut, femeia de afaceri Nicole Kimpel l-a surprins pe partenerul ei de viaţă, Antonio Banderas, cu o declaraţie de dragoste, în ziua când actorul a împlinit 59 de ani, scrie hola.com :

,,Durează doar câteva secunde să-ţi spun că te iubesc, dar îmi va lua o viaţă să-ţi arăt cât de mult. La mulţi ani la iubirea vieţii mele", a spus atunci Nicole. Acum, Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita, organizând o petrecere la care au participat cei mai apropiaţi oameni. Bineînţeles nu a lipsit nici tortul, pe care însuşi Banderas l-a ţinut în mână.

        View this post on Instagram                   Celebrando ayer una nueva vuelta alrededor del Sol. Happy birthday Nicole! Happy Birthday Barbara! ____ @nickykim2807 @bbk_1290 A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on Jul 29, 2020 at 8:24am PDT

Celebrando ayer una nueva vuelta alrededor del Sol. Happy birthday Nicole! Happy Birthday Barbara! ____ @nickykim2807 @bbk_1290

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Petrecerea a avut loc într-un hotel de lux din oraşul spaniol Malaga, care este şi locul de naştere al celebrului actor şi regizor.

Cuplul şi-a făcut selfie-uri romantice, dar au pozat şi alături de invitaţi. A fost un prilej deosebit de a fi cu toţii împreună, mai ales după ce Antonio şi Nicole au stat separaţi o lungă perioadă. În timpul carantinei, el s-a aflat în Spania, iar ea a stat cu sora şi tală ei la Geneva.

Nicole Kimpel, dar şi sora ei geamănă Barbara îşi sărbătoresc ziua de naştere pe 30 iulie, în timp ce Antonio Banderas pe 10 august.

Sursa foto: Instagram/@antoniobanderasoficia



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg