Antonio Banderas, veşnicul seducător

1 58314 original jpg jpeg

Cu vocea sa caldă şi uşor groasă şi accentul andaluz, Antonio Banderas este cel mai cunoscut actor spaniol care a reuşit să fie apreciat de regizorii din Cetatea Filmului.

Antonio Banderas s-a născut în Malaga,unul dintre cele mai pitoreşti oraşe din Spania. Puţini sunt cei care ştiu că Antonio voia să fie fotbalist,dar o fractură la picior a pus capăt carierei sale. A fost atras însă de scena teatrului,iar la 19 ani a decis să se mute la Madrid,unde a reuşit să fie acceptat în echipa Teatrului Naţional al Spaniei. 10 ani mai târziu îşi făcea debutul la Hollywood în filmul „ Regii Mambo“.

Cu tenul măsliniu şi părul negru ca pana corbului,el a fost alegerea firească a producătorilor pentru a-l interpreta pe Zorro,legendarul erou mexican. Acest rol i-a adus recunoaşterea internaţională,dar a atras şi atenţia doamnelor şi domnişoarelor din întreaga lume. Nici actriţele de la Hollywood nu au reuşit să reziste farmecului său,însă cea care l-a cucerit,deşi este cu 3 ani mai în vârstă ca el,a fost actriţa Melanie Griffith. Se pare că ea a fost şi motivul divorţului actorului de prima soţie,Ana Leza,căsnicia lor durând 9 ani. În acelaşi an în care a divorţart,Antonio s-a şi căsătorit cu Melanie,care i-a dăruit o fiică.

Nici această căsătorie nu a fost una liniştită,ei fiind de multe ori în pragul divorţului din cauza aventurilor actorului,dar şi a neînţelegerilor legate de obsesia lui Melanie pentru operaţiile estetice. Însă,toate eforturile ei de a se păstra frumoasă pentru şarmantul Antonio nu au reuşit să-l păstreze alături de ea,actorul fiind surprins de multe ori în compania unor fete mult mai tinere decât el. În prezent actriţa a înaintat actele de divorţ,susţinând că între ei există diferenţe ireconciliabile.

Antonio este un fan înfocat al echipei de fotbal Real Madrid şi a fost numit unul dintre cei mai frumoşi oameni în viaţă de către revista People.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg