Apa de orez, secretul tenului perfect al femeilor asiatice!

1 72200 original jpg jpeg

În momentul de faţă, apa de orez a devenit foarte populară printre produsele de îngrijire a pielii. De asemenea, este produsul folosit de femeile asiatice, cu ajutorul căruia au tenul perfect. Şi cine nu vrea să aibă pielea ca a lor? De aceea, iată cum să foloseşti apa de orez pentru pielea ta.

Apa de orez este extrem de ieftină,deoarece orezul poate fi găsit în aproape toate bucătăriile,şi este o parte din dieta mai multor persoane. Cel mai bun mod prin care poate fi folosită apă de orez este prin separarea apei după ce orezul este fiert şi lăsată la macerat ceva timp. Este nevoie de 24-48 ore pentru ca apa de orez să fermenteze,fiind starea cea mai bună pentru piele,cu toate că s-ar putea să fie nevoie să fie diluată cu apă înainte de folosire.Multe femei asiatice folosesc în mod regulat apa de orez pentru a-şi îngriji părul şi pielea. Şi acum,datorită apariţiei internetului şi cum întreaga lume este conectată,sunt împărtăşite secretele şi modul în care poate fi folosită apa pentru pielea noastră.

Iată cum ajută pielea apa de orez: Pentru acnee

Acneea este afecţiunea care poate lăsa urme pe piele. Pentru a elimina cele mici cicatrici,amestecă apă de orez diluată cu puţin turmeric. Pastaobţinută o aplici pe zona afectată,o laşi să acţioneze 10 minute,după care clăteşti cu apă caldă.

Pentru riduri

Apa de orez este cunoscută pentru că ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. De fapt,acesta este unul dintre motivele pentru care femeile asiatice au pielea atât de tânără şi mereu radiantă.

Pentru pori 

Porii dilataţi pot da pielii un aspect neplăcut. Aplică pe o dischetă din bumbac apă de orez diluată şi tamponează,în special pe zonele în care porii sunt vizibili,şi ei se vor micşora.

Pentru coşuri

Aplică apă de orez pe toate zonele în care sunt coşuri. Las-o să acţioneze 30 de minute,după care clăteşti. Foloseşte apa de orez de fiecare dată când te confrunţi cu coşurile,pentru a le reduce.

Pentru puncte negre

Aplică apă de orez pe zonele în care persistă punctele negre,şi o laşi să acţioneze până simţi că se usucă pe piele. S-ar putea ca rezultatele să nu fie imediate,dar nu-ţi pierde răbdarea. După mai multe aplicări,punctele vor dispărea.

Pentru piele lăsată

Folosirea apei de orez este cel mai bun lucru pe care-l pot face femeile care se confruntă cu piele lăsată. Acest lucru se întâmplă când pielea nu mai produce la fel de mult colagen,dar nici cantitatea de care are nevoie pentru a-şi menţine elasticitatea şi fermitatea.  

Pentru textura pielii

Cel mai important,apa de orez ajută la îmbunătăţirea texturii pielii prin beneficiile sale multiple,cum sunt scăderea porilor şi eliminarea petelor. Aşadar,dacă vrei să ai tenul perfect,include în rutina de îngrijirea a pielii apa de orez.

Credit foto:www.boldsky.comRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg