Are cinci băieţi şi îşi mai doreşte unul! Sophie Ellis-Bextor: “Sunt aproape moartă de epuizare, dar nu mă pot opri!”

1 sohie bextor jpg jpeg

Nu este numai un star pop plin de succes, ci şi mama iubitoare şi grijulie a cinci băieţi. Cântăreaţa de 42 de ani a vorbit recent despre epuizarea din timpul maternităţii, dar a recunoscut, în acelaşi timp, că e posibil să-şi extindă familia cu încă un membru, în ciuda haosului care domină deja în casa ei.

Vedeta are cinci copii cu Richard Jones (41), basistul trupei The Feeling – pe Sonny (17), Kit (12), Ray (9), Jesse (5) şi pe Mickey (2). Într-un interviu acordat zilele trecute podcastului Lockdown Parenting Hell (n.r. Iadul părinţilor în izolare), Sophie a explicat cum stau lucrurile în viaţa ei: “Dacă n-aş fi avut cinci copii, aş fi făcut decât unul. Pentru mine e totul sau nimic!”

În timpul discuţiei despre cum e să creşti cinci copii, creatoarea hitului Murder On The Dancefloor a spus următoarele: “Sunt aproape moartă de cât de obositor e totul”. Însă epuizarea pe care o simte faimoasa mămică n-o împiedică să se gândească la extinderea familiei: “Cel mic are aproape 3 ani, aşa că mă aflu în situaţia în care, în mod normal, mai apărea unul…”

“Am, totuşi, 42 de ani şi e timpul să stau, pur şi simplu, şi să-i privesc cum cresc acum. Dar e greu! E foarte complicat! Nu sunt omul căruia să-i iasă pe gură cuvintele: «Gata, am încheiat acest capitol!» Nu mă pot opri. Şi n-am fost niciodată în stare să rostesc această propoziţie. Pur şi simplu nu-mi ies cuvintele din gură...”

Întrebată cum se simte soţul ei să aibă atâţia copii, Sophie a răspuns: “El e destul de relaxat. Nu cred că şi-a pus problema la ultimii dintre ei, ca să fiu sinceră… Doar a spus, la un moment dat, că e OK cu chestia asta şi atât”.

“Când eram mică, am fost singurul copil al familiei până la 8 ani. După aceea s-a născut fratele meu, Jackson, şi am devenit pur şi simplu obsedată de el. Cred că de-acolo a plecat toată această dorinţă a mea de-a avea o familie numeroasă”, a recunoscut cântăreaţa.

“Să am un copil pe şold e ceva ce am făcut toată viaţa mea de-atunci de când s-a născut fratele meu, pentru că am două surori şi trei fraţi care sunt toţi mai mici decât mine. Aşa că haosul în familie e ceva cu care sunt perfect obişnuită şi îmi place cu adevărat”, a conchis vedeta.

Sophie s-a măritat cu Richard în 2005, în Italia, după trei ani de idilă.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg