Are milioane de dolari, dar şi-a vândut proprietăţile. Robbie Williams: „Nu mai avem casă. Practic, nu locuim nicăieri‟

1 robbie williams jpg jpeg

După vestea că Robbie Williams a mai adăugat anul trecut încă un conac superb în lista sa de proprietăţi, artistul declară acum că nu ştie unde să locuiască. „Noi nu locuim nicăieri‟, a spus el.

Cu o avere de milioane de dolari, Robbie Williams a devenit unul dintre cei mai bogaţi cântăreţi ai lumii. De pildă, în anul 2006, el a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a vândut 1.6 milioane de bilete, într-o singură zi. Tot în acel an, presa a scris că ar fi fost plătit cu suma de 2 milioane de dolari, pentru a susţine un recital la nunta fiicei unui oligarh rus.

De-a lungul anilor, superstarul a strâns o avere, aşa că nu este de mirare faptul că şi-a permis cele mai scumpe proprietăţi. În 2021, starul şi-a cumpărat un conac, în Geneva, pentru suma de 24 milioane de lire sterline. Pe atunci, avea în palmares alte case scumpe, în zone precum: Wiltshire, Los Angeles şi Londra.

Anul acesta, două dintre proprietăţi reprezintă o amintire. Robbie Williams i-ar fi vândut rapperului Drake casa din Los Angeles, estimată la suma de 35 de milioane de dolari. Proprietatea în stil toscan se mândreşte cu un garaj pentru 11 maşini, o cramă, o sală de sport, o sală de jocuri, un lift, un teren de tenis, o piscină, dar şi cu o bucătărie în aer liber.

O altă tranzacţie a avut la bază şi casa din Wiltshire, pe care a vândut-o pentru suma de 6,75 milioane de lire sterline, scrie „Daily Mail‟. Proprietatea este construită pe trei etaje, deţine un complex extins de agrement şi o cabană. Se spune că Williams a fost dornic să vândă această proprietate, deoarece „nu s-a simţit niciodată ca acasă‟ şi simte că este „bântuită‟.

Într-un interviu pentru un post de radio australian, Robbie Williams a spus că, în urma tranzacţiilor, se simte fără o locuinţă deasupra capului: „Nu avem o locuinţă acum, am vândut aproape tot, nu locuim nicăieri‟.

În ciuda celor declarate, Robbie rămâne cu casa din Londra şi cu cea din Geneva. Se speculează că va alege să locuiască în casa din Londra, deoarece este un oraş potrivit pentru studiile copiilor săi - Theodora Rose, Charlton Valentine, Colette Josephine şi Beau Benedict Enthoven.

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg