Are milioane de dolari, dar şi-a vândut proprietăţile. Robbie Williams: „Nu mai avem casă. Practic, nu locuim nicăieri‟

1 robbie williams jpg jpeg

După vestea că Robbie Williams a mai adăugat anul trecut încă un conac superb în lista sa de proprietăţi, artistul declară acum că nu ştie unde să locuiască. „Noi nu locuim nicăieri‟, a spus el.

Cu o avere de milioane de dolari, Robbie Williams a devenit unul dintre cei mai bogaţi cântăreţi ai lumii. De pildă, în anul 2006, el a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a vândut 1.6 milioane de bilete, într-o singură zi. Tot în acel an, presa a scris că ar fi fost plătit cu suma de 2 milioane de dolari, pentru a susţine un recital la nunta fiicei unui oligarh rus.

De-a lungul anilor, superstarul a strâns o avere, aşa că nu este de mirare faptul că şi-a permis cele mai scumpe proprietăţi. În 2021, starul şi-a cumpărat un conac, în Geneva, pentru suma de 24 milioane de lire sterline. Pe atunci, avea în palmares alte case scumpe, în zone precum: Wiltshire, Los Angeles şi Londra.

Anul acesta, două dintre proprietăţi reprezintă o amintire. Robbie Williams i-ar fi vândut rapperului Drake casa din Los Angeles, estimată la suma de 35 de milioane de dolari. Proprietatea în stil toscan se mândreşte cu un garaj pentru 11 maşini, o cramă, o sală de sport, o sală de jocuri, un lift, un teren de tenis, o piscină, dar şi cu o bucătărie în aer liber.

O altă tranzacţie a avut la bază şi casa din Wiltshire, pe care a vândut-o pentru suma de 6,75 milioane de lire sterline, scrie „Daily Mail‟. Proprietatea este construită pe trei etaje, deţine un complex extins de agrement şi o cabană. Se spune că Williams a fost dornic să vândă această proprietate, deoarece „nu s-a simţit niciodată ca acasă‟ şi simte că este „bântuită‟.

Într-un interviu pentru un post de radio australian, Robbie Williams a spus că, în urma tranzacţiilor, se simte fără o locuinţă deasupra capului: „Nu avem o locuinţă acum, am vândut aproape tot, nu locuim nicăieri‟.

În ciuda celor declarate, Robbie rămâne cu casa din Londra şi cu cea din Geneva. Se speculează că va alege să locuiască în casa din Londra, deoarece este un oraş potrivit pentru studiile copiilor săi - Theodora Rose, Charlton Valentine, Colette Josephine şi Beau Benedict Enthoven.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg