Aşa îngrijeşti corect pielea pe timp de noapte

1 66769 original jpg jpeg

Pe parcursul zilei, din cauza vremii, poluării sau a produselor cosmetice pe care le utilizezi, pielea ta se poate usca. De aceea, seara este momentul ideal pentru a stimula hidratarea pielii.

Apelează la o cremă pentru faţă

Renunţă să foloseşti loţiuni pentru ten. În schimb,utilizează o cremă de faţă hidratantă de noapte. Cremele au textură mai grea şi păstrează tenul hrănit pe timpul nopţii. O faţă bine hidratată înseamnă tinereţe de durată.

Citeşte şi:

Hrăneşte-ţi tenul cu ciocolată

Piele deshidratată? Iată ce-ţi vine în ajutor!

Hidratează-ţi picioarele

Nu trebuie doar să ai grijă de tenul tău seara,înainte de culcare. De asemenea,este important să-ţi hidratezi bine picioarele. Foloseşte o piatră ponce,în timpul duşului,pentru a îndepărta celulele moarte. Aplică o cremă de picioare de îndată ce ieşi de la duş,când picioarele tale sunt încă umede. Foloseşte o loţiune care conţine acid salicilic,acid lactic sau uree. Aceste ingrediente sunt indicate pentru călcâiele uscate. De asemenea,poţi să foloseşti o cremă care are şi unt de shea,ceară de albine sau ulei de cocos,deoarece acestea stimulează hidratarea. Dacă ai călcâiele foarte crăpate,apelează la aceste loţiuni de 2 ori pe zi.

Ai grijă de buzele tale

Şi acestea au nevoie de atenţie şi hidratare din partea ta. Foloseşte  un balsam de buze hidratant în fiecare noapte înainte de a merge la culcare. Rujurile nu vor arăta bine pe buzele uscate şi arse. De asemenea,nu uita să-ţi exfoliezi buzele o dată pe săptămână. Umezeşte o dischetă demachiantă în apă fierbinte. Fricţionează cu aceasta buzele crăpate,având grijă să nu te arzi.

Foloseşte o cremă de corp hidratantă

Înainte de a merge la somn,hidratează-ţi pieleacu o cremă nutritivă. De asemenea,nu fă duş cu apă fierbinte. Foloseşte,în schimb,apă călduţă.

Pentru mâini catifelate

Dacă vrei să ai mâini fine pune câteva picături de ulei de măsline în palmele curate. Frecă palmele,insistând şi asupra zonei din jurul unghiilor. Uleiul de măsline este un hidratant natural care conţine grăsimi mononesaturate,hidratând pielea,fără a lasa o peliculă grasă în urmă.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!