Aşa poţi avea un bust de invidiat!

1 60361 original jpg jpeg

Cu toate ne dorim să avem un decolteu generos, iar dacă nu te poţi lăuda cu unul aşa cum visezi, există anumite tactici care te pot ajuta să maschezi eventualele imperfecţiuni.

Verifică mărimea sutienului

Aproape 70% dintre femei poartă o măsură greşită la sutien. Acest lucru nu doar că nu-ţi va pune sânii în evidenţă,dar poate provoca şi probleme de sănătate precum dificultăţi de respiraţie,iritaţii ale pielii sau poate duce la afecţiuni ale sânilor precum modificări ale ligamentelor. Ia în calcul variaţiile de greutate şi faptul că pe măsură ce înaintezi în vârstă şi sânii îşi modifică forma.

Fă exerciţii în mod regulat

4 ore de sport pe săptămână scad semnificativ riscul de a suferi de cancer la sân. Totodată,exerciţiile,în special cele cu greutăţi contribuie la tonificarea muşchilor din zona pieptului,ceea ce va preveni fenomenul de lăsare a sânilor.

Citeşte şi:

Exerciţii pentru sâni frumoşi

Te dor sânii? Află de ce!

Hidratează pielea corect

Ai o grijă deosebită faţă de tenul tău,însă câtă atenţie acorzi pielii din zona bustului? Fără hidratarea adecvată,semnele îmbătrâniri vor fi mai vizibile odată cu trecerea timpului. Aşadar,foloseşte o cremă hidratantă,dar cu efect de lifting,iar elasticitatea pielii se va îmbunătăţi.

Renunţă la fumat

Nu doar sistemul tău respirator va fi afectat de acest viciu,ci şi sânii. Riscul de cancer de sân este mai mare la persoanele fumătoare,iar aspectul pielii are şi el de suferit.

Susţinere suplimentară la orele de sport

Atunci când faci exerciţii,sânii tăi se luptă cu gravitaţia care,în cele mai multe cazuri,iese învingătoare. Îi poţi ajuta dacă porţi sutiene şi bustiere special create pentru exerciţii fizice,deoarece au rolul de a ţine sânii ficşi.