Ashton Kutcher, meditator pentru Mila Kunis la chimie. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste

3 mila kunis ashton kutcher jpg jpeg

Solidaritatea cuplului Ashton Kutcher şi Mila Kunis faţă de poporul ucrainean a impresionat pe mulţi. Cei doi au donat o sumă mare de bani pentru ucraineni, demonstrând că pot face lucruri măreţe împreună. Impresionantă este şi povestea lor de dragoste, trecută prin proba timpului.

Născută în Cernăuţi, (Ucraina) Mila Kunis s-a mutat la vârsta de 7 ani în America, locul unde şi-a găsit marea dragoste, pe Ashton Kutcher. Când s-au cunoscut, ea avea 14 ani, iar el 19, însă pe atunci între ei s-a legat doar o simplă prietenie.

Sitcomul „That ’70s Show‟ avea să îi aducă împreună. În acest serial şi-a făcut debutul Ashton Kutcher în rolul lui Michael Kelso. Din distribuţie a făcut parte şi Mila Kunis, care o intepreta pe Jackie Burkhart. Mila şi Ashton au crescut împreună pe platourile de filmare, deşi romantismul dintre ei a fost doar pentru micile ecrane. Pentru Ashton, Mila era „ca o soră mai mică‟. El a spus că obişnuia să o ajute cu temele la chimie.

Primul sărut al personajului pe care Mila Kunis îl juca a fost cu Kelso, personaj interpretat de Ashton. Acesta a fost şi primul sărut din viaţa actriţei: „Oh, este atât de drăguţ. Trebuie să îl sărut? Eram atât de nervoasă şi nu mă simţeam bine.‟, a spus Mila despre această scenă.

După ce s-au încheiat filmările, cei doi nu s-au mai văzut, însă au păstrat legătură: „Nu mă gândeam deloc într-un mod romantic la el‟, a spus actriţa.

În 2005, Kutcher s-a căsătorit cu Demi Moore, însă după 6 ani, cei doi s-au despărţit. Aceeaşi soartă a avut-o şi Mila Kunis, care s-a despărţit de starul din „Singur Acasă‟, Macaulay Culkin, tot în 2005, după 8 ani de relaţie.

7 ani mai târziu, Mila şi Kutcher s-au revăzut la Globurile de Aur, moment în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Mila a spus că văzuse un tip foarte atrăgător, însă abia când s-a întors, a realizat că este vorba de Ashton: „Am crezut că este cel mai ciudat lucru, deoarece îl priveam pe tipul pe care îl cunoşteam de o veşnicie‟, a spus ea. În ciuda scânteii dintre ei, Kutcher nu s-a simţit pregătit pe atunci să înceapă o nouă relaţie, din cauza divorţului său recent.

Primul pas a fost făcut în cadrul unei petreceri, iar Ashton i-a cerut, trei luni mai târziu, să se mute împreună. În 2014, actorul a cerut-o în căsătorie, iar în acelaşi an, a venit pe lume fiica lor, Wyatt Isabelle. În cele din urmă, cei doi s-au căsătorit în 2015, în cadrul unei frumoase ceremonii. Un an mai târziu, s-a născut fiul lor, Dimitri. În prezent, Ashton nu ezistă să spună că Mila este prietena şi iubirea vieţii lui.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg