Atenuează ridurile de pe gât cu aceste măşti naturale

1 73560 original jpg jpeg

Ridurile pe gât pot să apară în urma expunerii excesive la razele ultraviolete ale soarelui, dormitul în poziţie incorectă, fumatului sau a modificărilor hormonale care au loc în organism.

Chiar dacă cauzele care duc la apariţia ridurilor pe gât sunt numeroase,cel mai important este ca ele să fie tratate la timp. În plus,pielea are nevoie de foarte multă îngrijire pentru a preveni ridurile premature.Ridurile pot fi prevenite atunci când pieliiîi este acordată atenţie,adică nu lipseşte rutina de îngrijire,care ajută la hidratarea şi menţinerea pielii catifelate pentru o perioadă lungă de timp.

Iată care sunt măştile naturale care ajută la atenuarea ridurilor de pe gât: Mască antirid pe bază de banană

Conţinutul ridicat de antioxidanţi prezent în banană ajută la prevenirea ridurilor de pe gât.

Ai nevoie de:

-1 banană

-2 linguri de miere

Mod de preparare şi aplicare:

Pune într-un bol banana,paseaz-o cu o furculiţă,adaugi lingura cu miere şi amesteci cu până se formează un amestec omogen. Pasta obţinută o aplici pe gât şi o laşi să acţioneze 10 minute,după care clăteşti cu apă rece.

Citeşte şi:Tratamente de înfrumuseţare cu urzici

Mască antirid cu papaia

Un alt remediu eficient care ajută la prevenirea ridurilor de pe gât este papaia. Acest fruct conţine o cantitate mare de antioxidanţi,care  încetinesc procesul de îmbătrânire şi reduc daunele produse de radicalii liberi. Ia câteva felii de papaia şi pasează-le cu o furculiţă,peste care adaugi o lingură de miere şi suc de lămâie. Pastaobţinută o aplici pe gât şi o laşi să acţioneze 15 minute,după care clăteşti cu apă rece. Repetă procesul de două-trei ori pe zi.

Ulei de migdale

Substanţele active şi antioxidanţii prezente în uleiul de migdale ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Ia câteva picături de ulei de migale şi masează cu el pielea gâtului. Repetă de două sau trei ori pe zi,şi previi ridurile cu uşurinţă.

Citeşte şi:Reţete de măşti antiîmbătrânire cu ingrediente din bucătărie

Gel de aloe vera

Gelul de aloe vera conţine acid malic,care ajută la estomparea ridurilor de pe gât,lăsând pielea cu un aspect tânăr. Ia o frunză de aloe vera şi tai-o pe jumătate pe lung cu un cuţit. Scoate gelul din interior şi masează pielea gâtului cu el. Dacă vrei să albeşti pielea,adaugă în gel şi câteva picături de suc de lămâie. De asemenea,poţi pune ulei esenţial de vitamina E. Aplici amestecul obţinut pe gât şi-l laşi să acţioneze 10 minute,după care clăteşti cu apă rece.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg