Au o viaţă lipsită de griji, dar tot nefericiţi sunt! De ce se sinucid copiii vedetelor de la Hollywood?

1 fotojet jpg jpeg

Părinţii lor le-au oferit tot – resurse materiale ca să se bucure de tot confortul şi să-şi îndeplinească toate visele, sprijin, educaţie, petreceri şi distracţii memorabile şi ajutor în carieră. Cu toate astea, există copii de actori sau cântăreţi care nu-şi găsesc menirea, nu sunt fericiţi şi recurg la gesturi extreme care şochează o lume întreagă.

De ce se sinucid copiii vedetelor când aveau totul la dispoziţie şi viaţa lor era lipsită de griji materiale sau de orice fel? Se pare că statutul social, banii, relaţiile de care dispuneau, cele mai bune şcoli şi cele mai mari distracţii n-au fost de-ajuns pentru ei. Şi-au dorit ceva ce n-au primit niciodată – linişte sufletească, locul lor în lume, o identitate proprie.

Ian Alexander Jr. a fost singurul copil al acriţei Regina King, pe care aceasta l-a conceput cu fostul ei soţ, producătorul muzical Ian Alexander Sr., şi care şi-a luat singur viaţa la numai trei zile după ce împlinise 26 de ani, pe 21 ianuarie 2022.

Ian avea toată viaţa înainte, un viitor promiţător în faţă, având în vedere că se pregătea să urmeze exemplul tatălui său şi să-şi lanseze cariera muzicală în numai câteva zile. Tânărul era deja DJ şi un cântăreţ talentat pe nume Desduné, un “tânăr minunat”, după cum l-a descris toată lumea post-mortem.

“Familia noastră e distrusă în cel mai profund mod cu putinţă de pierderea lui Ian”, a scris King într-un comunicat de presă trimis celor de la People. “El este o lumină atât de puternică căreia îi pasă atât de mult de fericirea altora”, a continuat mama suferindă.

Moartea lui Ian a fost declarată de poliţia din Los Angeles ca fiind sinucidere, iar motivul pentru care un tânăr atât de promiţător a recurs la asemenea gest extrem îl constituie problemele psihice pe care le întâmpina şi despre care presa americană n-a detaliat încă.

Durerea actriţei este cu atât mai mare cu cât Ian era singurul ei copil şi se înţelegea minunat cu el, acesta însoţind-o adesea pe celebra lui mamă pe covorul roşu, la evenimente, şi nedând niciun semn niciodată că ceva era în neregulă cu viaţa lui.

Însă urmărind ultimele lui postări pe Twitter, se poate observa că tânărul se afla deja într-o agitaţie interioară care, din păcate, nu i-a dat pace…

“Până nu ai un copil, nu ştii ce este dragostea necondiţionată. Şi, când trăieşti aşa ceva, este împlinirea cea mai mare”, obişnuia să spună Regina. Mama şi fiul aveau şi un tatuaj asemănător, îşi scriseseră “iubire necondiţionată” pe umărul lui şi pe braţul ei.

Michael Madsen este alt actor de la Hollywood care a suferit recent o pierdere devastatoare. Fiul său, Hudson Madsen, s-a sinucis pe 23 ianuarie 2022, după cum a confirmat medical legist din Honolulu, Hawaii, pentru E News. Hudsen n-avea mai mult de 26 de ani şi era un soldat din armata americană, care şi-a servit ţara în Afghanistan.

“Sunt în şoc, pentru că am vorbit zilele trecute cu fiul meu şi-mi spunea că era fericit, mi-a spus că mă iubeşte…”, a dezvăluit Michael pe 26 ianuarie, pentru Los Angeles Times. “N-am văzut niciun semn de depresie. E totul atât de tragic şi de trist! Încerc să înţeleg ce s-a întâmplet. Avea nişte probleme cu banii, dar nimic special, lucruri obişnuite pe care le au oamenii în general, de-abia aştepta să-şi întemeieze o familie, privea cu nerăbdare spre viitor, totul e incredibil! Pur şi simplu, nu înţeleg ce s-a întâmplat”, a spus îndureratul tată.

Actorul îşi doreşte o achetă militară privind ce s-a întâmplat cu fiul său pentru simplul motiv că ofiţerii râdeau de nevoia acestuia de-a face terapie după toate ororile văzute în război. După ce a fost luat peste picior că ditamai finul lui Quentin Tarantino şi fiul unui actor realizat la Hollywood ar avea nevoie de şedinţe la psiholog, Hudson a renunţat să mai caute ajutor specializat pentru problemele mentale pe care le întâmpina. Iar rezultatul… e cât se poate de tragic!

Tot în acest an, pe 7 ianuarie, şi-a luat viaţa şi fiul cântăreţei Sinéad O'Connor, Shane, care n-avea mai mult de 17 ani când a recurs la gestul extrem. "Fiul meu minunat, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, lumina vieţii mele, a decis să-şi încheie lupta pământească astăzi şi este acum cu Dumnezeu", a scris pe Twitter interpreta hitului "Nothing Compares 2 U", care n-a suportat pierderea copilului şi a încercat să să sinucidă şi ea la numai câteva zile după decesul fiului.

Sinéad are mai multe diagnostice psihice şi a avut mai multe tentative de a-şi lua viaţa de-a lungul anilor. În asemenea condiţii a crescut şi fiul ei, care cel mai probabil că i-a moştenit din dezechilibrele mentale de care suferă chiar ea.

Foto - Shutterstock



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg