Averea lui Răzvan Ciobanu. De ce a ajuns falimentar deşi avea afaceri

Averea lui Răzvan Ciobanu De ce a ajuns falimentar deşi avea afaceri jpeg

Pe data de 29 aprilie, showbiz-ul românesc afla cu şoc despre moartea violenta a creatorului de modă. Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de maşină, în timp ce se îndrepta spre Bucureşti. Acum, apropiaţii divulgă din secretele lui. În discuţie a apărut şi averea lui Răzvan Ciobanu.

Averea lui Răzvan Ciobanu

Cu toate că a apărut la Kanal D, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!, creatorul de modă nu avea venituri mari de acolo. Cu banii obţinuţi îşi redeschisese atelierul de croitorie închis acum câţiva ani.

Una din prietenele apropiate susţine ca, în 2019, Răzvan Ciobanu voia să se reinventeze. Urma să scoatî o colecţie nouă de haine şi să angajeze un om care să îi managerieze finanţele. Din păcate, nu a mai reuşit nimic...

Răzvan Ciobanu a fost jurat la Bravo, ai stil! timp de 3 sezoane. A fost ocazia perfectă pentru a reveni în atenţia publică şi a îşi repune afacerea pe roate. Din cauza scandalului cu droguri în care a fost implicat în vara lui 2018, acesta a fost concediat.

„27 de ani ne-am iubit, ne-am înjurat, ne-am certat, ne-am bucurat, am râs şi am plâns împreună… depresii am avut amândoi, ne prindea dimineaţa la telefon…o viaţă de amintiri am strâns cu el… sunt convinsă că râde acum de mine, îmi zicea mereu când îi spuneam că nu-l mai sun niciodată, că o să facă ceva să-l ţin minte… Dulapurile mele sunt pline de creaţiile lui… cel mai bun designer român a plecat în Săptămâna Luminată. Plâng, v-aş fi scris mai multe, dar nu mai văd de lacrimi… Dumnezeu sa te ierte, odihneşte-te în pace, Răzvanu meu!”, a scris Laura Vicol (foto) pe pagina de Facebook.

Răzvan Ciobanu, probleme financiare din 2009

În anul în care criza a afectat toată ţara, creatorul de modă o ducea bine. Totul îi mergea ca pe roate, avea zeci de prieteni, prezentări de modă şi vindea haine la greu. Din 2009, afacerea lui a suferit pierderi.

Din pacate, Răzvan Ciobanu a aflat atunci cine îi sunt adevăraţii prieteni. Cum nu a mai avut bani să arunce peste tot, în stânga şi în dreapta, a cam rămas singur. A rămasă fără casă, maşini şi prieteni...

'Nu aş fi intrat în faliment dacă nu eram ajutat oarecum… În afară de modă, celelate inginerii ale mele au căzut total. În momentul ăla m-am blocat. Nu am mai fost în stare nici să muncesc, nici să mă concentrez. În prima faza am pierdut casa în care locuiam, a fost luată dintr-o greşeală şi din pricina unor acte nefăcute la tipul lor. Nu am avut putere să mă lupt în niciun fel. Surpriză a venit din partea unor buni prieteni care deţineau casă respectivă. A urmat cu maşinile pe care le aveam. Au fost luate de un alt bun prieten, contractele de leasing fiind făcute pe firma lui. A urmat o depresie lungă. În septembrie-octombrie eram ca o legumă. Am zăcut mai bine de două luni la o prietenă de-a mea care nu îmi mai este acum prietenă. Nu mă puteam concentra la nimic', povestea Răzvan Ciobanu despre momentul colapusului financiar.

Testamentul lui Răzvan Ciobanu

În trecut, creatorul de modă avea suficienţi bani să îşi permită orice. La bătrâneţe, voia să locuiască în azil, motiv pentru care probabil strânsese avere.

'Cistig destul ca sa imi permit sa ma mut intr-un azil la batrinete, cind n-o sa mai pot sa-mi iau un pahar de apa singur', a mărturisit Răzvan Ciobanu în urmă cu câţiva ani.

Citeşte şi: Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

La ora actuală, nu se ştie dacă Răzvan Ciobanu are sau nu un testament scris. Având în vedere că nu prea mai avea avere şi prieteni, cel mai probabil bunurile rămase în urma lui vor reveni familiei din Vâlcea.

'Nu m-am gândit cui să las tot. Habar nu am. O există cineva care să preia toată şandramaua când m-oi duce. Eu nu mai cred în prietenia adevărată… orice prieteni se bazează pe un interes”, mărturisea Răzvan Ciobanu acum 10 ani, conform viva.ro.

Citeşte şi: Cine a fost Razvan Ciobanu. Prima lui prezentare a fost la 19 ani, apoi a urcat pe culmile succesuluiRecente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg