Avocado - ajutorul perfect pentru părul deteriorat!

1 74040 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unor produse care au capacitatea să repare părul deteriorat, atunci trebuie să ştii mai multe despre avocado. Este ingredientul natural utilizat la scară largă în produsele de îngrijire pentru păr.

Ingredientele naturale sunt sursă de nutrienţi esenţiali,vitamine şi antioxidanţi,care redau podoabei capilare strălucirea pierdută. Părul se deteriorează de la folosirea excesivă a aparatelor de îndreptat sau uscat,dar şi de la expunerea la razele soarelui şi de la aerul poluat.Avocadouleste unul dintre produsele care pot repara părul deteriorat. De la stimularea creşterii părului la combaterea mătreţii,prin aplicarea de pastă de avocado vei obţine un păr superb.

Hidratează părul

Una dintre principalele probleme cu care ne confruntăm este părul uscat. Pentru a reda vitalitatea şi frumuseţea poboabei capilare,aplică o mască cu pastă de avocado pe părul umed şi las-o să acţioneze 20 de minute. După aia,clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Citeşte şi:Soluţia pentru tenul uscat:mască cu avocado

Repară părul deteriorat

Numeroşi factori,cum sunt poluarea,lipsa rutinei de îngrijire a părului,utilizarea aparatelor de uscat sau îndreptat,etc,pot deteriora aspectul podoabei capilare în mare măsură. Însă,prin aplicarea de avocado transformi firele de păr,devenind puternice şi mătăsoase.

Previne mătreaţa

Acesta este principalul beneficiu pe care-l are avocado când este aplicat pe păr-previne mătreaţa. Agenţii antibacterieni care se găsesc în fruct previnformarea mătreţii şi uscarea scalpului.

Perfect pentru părul creţ

Uneori,părul creţ poate fi dificil. Cu toate acestea,prin aplicarea de avocado diferenţa este vizibilă. Aplică o mască cu pastă de avocado pe părul umed o dată pe săptămână.

Citeşte şi:Cum să scapi de celulită cu sâmburele de avocado

Previne albirea firelor de păr

Antioxidanţii prezenţi în avocado pot preveni eficient albirea firelor de păr. Dacă nu vrei ca poboaba capilară să-şi piardă culoarea naturală şi frumuseţea,aplică o dată pe săptămână pastă de avocado pe părul umed.

Credit foto:www.boldsky.comRecente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg