Barbara Eden din „Visând la Jeannie‟, marcată de o depresie profundă. La 3 dimineaţa, a aflat că fiul ei a murit

5 profimedia 0144933155 jpg jpeg

Actriţă şi cântăreaţă talentată, Barbara Eden s-a făcut cunoscută odată cu serialul „Visând la Jeannie‟, iar de atunci în CV-ul ei au apărut zeci de filme, emisiuni TV şi musicaluri. Viaţa ei nu a fost deloc uşoară. Actriţa a fost marcată de multe necazuri - de la pierderea copiilor săi, la despărţirile de bărbaţii pe care i-a iubit.

Când a ajuns la Hollywood, Barbara nu a profesat în actorie. A lucrat în domeniul bancar şi, după cum ea însăşi a declarat „nu ştia prea multe‟. După slujba de la bancă, s-a angajat într-un club din LA, loc în care cineva a remarcat-o şi i-a propus un contract cu Century Fox.

Una dintre cele mai cunoscute pasiuni ale sale era faptul că îi plăcea să „se joace cu leii‟. Ea era cunoscută drept „îmblânzitoare de lei‟, deoarece adora să lucreze cu leii africani. Barbara a şi dezvoltat o tehnică pentru a le câştiga încrederea animalelor:

stanga
dreapta
2 barbara eden 2 jpg jpeg
6 profimedia 0108586628 jpg jpeg
4 barbara eden jpg jpeg
3 barbara eden 1 jpg jpeg

„Trebuie să stai nemişcat, să laşi leul să te simtă. Apoi, când ai terminat de făcut asta, trebuie să te apleci înainte, precaut şi să-l mângâi uşor‟, povestea actriţa.

Elvis Presley şi John F. Kennedy, printre admiratorii săi

Rolurile sale au ajutat-o să evolueze pe plan profesional şi să le atragă atenţia marilor staruri de sex masculin, din acea vreme. Ea l-a cucerit pe Elvis Presley, care l-a sunat pe managerul Barbarei pentru a-l întreba despre o potenţială întâlnire, dar între cei doi nu s-a legat niciodată ceva serios. Totodată, în 1957, actriţa a primit un bilet de la senatorul de pe atunci, John F. Kennedy, pe care scria „sună-mă‟, împreună cu numărul său de telefon.

4 barbara eden jpg jpeg

Două divorţuri şi o depresie profundă

Eden l-a cunoscut pe primul ei soţ, Michael Ansara, la o întâlnire pe nevăzute. Cei doi s-au căsătorit în 1958, l-a născut pe primul ei fiu, Matthew, în 1965, iar în 1971, Eden a rămas din nou însărcinată, dar copilul s-a născut mort.

Tragedia a băgat-o într-o depresie profundă, iar relaţia cu soţul ei nu a supravieţuit consecinţelor, cei doi divorţând în 1974. Actriţa şi-a refăcut viaţa, dar a divorţat şi de al doilea soţ, după ce acesta a devenit dependent de substanţe interzise.

Depresia ei s-a agravat în 2001, când singurul ei fiu, Matthew Ansara, a fost găsit într-o benzinărie doborât de o supradoză. A fost devastată după ce a primit apelul la poliţie, la ora 3:00, cu vestea decesului. Într-un interviu realizat după 10 ani de la tragicul eveniment, Barbara a declarat că nu îşi va reveni niciodată din şoc.

Eden s-a căsătorit cu actualul ei soţ, Jon Eicholtz, în 1991, lucru despre care spunea că nu l-ar fi anticipat niciodată: „Noi împărtăşim aceleaşi idei despre viaţă şi ne face plăcere să călătorim împreună. Există o loialitate extraordinară. Îi sprijin spatele, iar el îl are pe al meu‟, a spus actriţa, care astăzi are vârsta de 90 de ani.

Sursă foto: Profimedia, Pinterest Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg