Bărbaţi celebri, acuzaţi de hărţuire sexuală. Cine şi-a cerut scuze şi cine a negat complet acuzaţiile

1 actori jpg jpeg

În anul 2017, presa internaţională publica mai multe declaraţii ale unor femei care îl acuzau pe producătorul Harvey Weinstein de hărţuire sexuală. El nu este singurul care a trecut prin astfel de momente jenante. Chiar anul acesta, o mare vedetă a fost în centrul unui scandal mediatic.

După scandalul din anul 2017, producătorul Harvey Weinstein a fost concediat şi anchetat pentru abuzuri sexuale şi viol. Acum, într-o lume, post-Weinstein, zeci de femei şi-au făcut curaj şi şi-au împărtăşit propriile poveşti, atât pe reţelele de socializare, cât şi în cadrul emisiunilor TV.

Declaraţiile împotriva producătorului de la Hollywood au stârnit o avalanşă de declaraţii împotriva multor bărbaţi cu funcţii înalte din media sau din zona politică, însă hărţuirea sexuală nu este un subiect nou. Chris Brown este doar unul dintre subiectele care au fost mult timp pe primele pagini ale ziarelor. Iată şi alte exemple!

Chris North, actorul din „Sex and the City‟

Actorul în vârstă de 67 de ani, cunoscut pentru rolul lui Mr. Big din serialul „Sex and the City‟ şi din continuarea serialului „And Just Like That‟ a fost acuzat de trei femei, care au declarat că au fost abuzate de către el, în anul 2002, 2004 şi în 2015.

Acuzele au apărut la finalul lui 2021, însă actorul neagă întâmplările: „Acuzaţiile împotriva mea, făcute de persoane pe care le-am întâlnit cu ani în urmă, sunt categoric false. Nu ştiu de ce ies la suprafaţă aceste poveşti, dar ştiu că nu le-am agresat pe aceste femei‟, a spus actorul, într-un comunicat de presă, pentru Yahoo Entertainment. Poliţia din Los Angeles a declarat că nu îl investighează momentan pe actor.

Sylvester Stallone neagă acuzaţiile

În anul 2018, un procuror din Los Angeles a declarat că examina un caz de agresiune sexuală împotriva actorului Sylvester Stallone. Cazul a fost raportat în 2017 la Departamentul de Poliţia din Santa Monica, de către o femeie care a spus că actorul ar fi agresat-o în anii 1990. Situaţia este şi în prezent analizată de către autorităţile din LA, însă avocatul lui Stallone a declarat pentru CNN că actorul „neagă categoric acuzaţiile‟.

Morgan Freeman, acuzat de opt femei

În anul 2018, opt femei l-au acuzat pe câştigătorul premiului Oscar, Morgan Freeman, de comportament inadecvat şi hărţuire. Potrivit investigaţiei, o mare parte dintre femei au fost colege de platou cu Freeman şi au lucrat alături de el la compania de producţie Revelations Entertainment.

Incidentele ar fi avut loc cu mulţi ani în urmă. „El a tot încercat să îmi ridice fusta şi să mă întrebe dacă port lenjerie intimă‟, a spus una dintre femei, potrivit CNN. Actorul şi-a cerut public scuze, în urma acestor incidente, dar şi a negat acuzaţiile aduse: „Îmi cer scuze tuturor celor care s-au simţit inconfortabil sau lipsiţi de respect. Aceasta nu a fost intenţia mea. Dar vreau să fie clar: nu am agresat femei! Acest lucru este complet fals‟, a spus el.

Michael Douglas nu a recunoscut

În anul 2018, scriitoarea Susan Braudy, cea care a lucrat pentru compania de producţie a actorului timp de trei ani, a declarat că în anii ’80, Michael Douglas ar fi avut adesea conversaţii „nepotrivite‟ cu ea, dar şi că ar fi încercat mult mai multe. Douglas a declarat ulterior pentru NBC News că aceste acuzaţii reprezintă „o născocire nefericită‟ şi că nu s-ar fi comportat nepotrivit faţă de ea.

Chris Brown are un trecut tumultos

Trecutul lui Chris Brown implică multe acuzaţii de violenţă domestică. În anul 2009, el a fost acuzat de iubita sa de pe atunci, Rihanna, că ar fi lovit-o. În 2016, a fost arestat după ce o femeie a susţinut că ar fi fost ameninţată cu o armă de către artist, în 2017 un judecător i-a acordat fostei iubite a lui Brown, actriţa Karrueche Tran, un ordin de restricţie, după ce aceasta ar fi fost ameninţată şi acuzată de Brown. În 2018, o altă femeie l-a dat în judecată după ce a susţinut că artistul a ţinut-o împotriva voinţei ei în casa din Los Angeles, în timp ce un prieten ar fi violat-o, însă acestea sunt doar o parte din acuzele care i s-au adus, de-a lungul timpului. El a vorbit despre unele incidente în care a fost implicat, însă pe unele a preferat să nu le discute în mod public.

Sursă foto: Shuttestock 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg