Bărbatul care a contribuit la separarea Melindei de Bill Gates „era un om dezgustător‟

1 bill gates melinda jpg jpeg

După 27 de ani de căsnicie, Bill Gates şi Melinda şi-au anunţat divorţul, în luna mai, a anului trecut. La aproape un an de la separare, Melinda a vorbit despre unul dintre subiectele care ar fi provocat certuri în familia lor.

„După multă gândire şi multă muncă asupra relaţiei noastre, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre.‟, era mesajul prin care Bill şi Melinda şi-au anunţat încheierea căsniciei.

În urma separării, au circulat în presa internaţională multe zvonuri cu privire la „aventurile‟ pe care Gates le-ar fi avut în timpul căsniciei, însă niciuna nu a fost confirmată oficial. La aproape un an de la anunţarea divorţului, fosta soţie a lui Bill Gates, Melinda, a vorbit despre separare. Ea a declarat că, în urma divorţului, au rămas în relaţii amiabile, dar „nu sunt prieteni‟, scrie „Mirror‟.

În declaraţiile sale, Melinda a vorbit şi despre bărbatul care ar fi provocat certuri în familia lor. Este vorba despre un cunoscut finanţator american.

Într-un interviu pentru „CBS Mornings‟, Melinda a declarat că prietenia dintre fostul ei soţ, Bill Gates, şi finanţatorul american Jeffrey Epstein ar fi avut un impact negativ asupra căsniciei sale. „L-am întâlnit pe Jeffrey Epstein o singură dată. Am vrut să văd cine este acest bărbat şi am regretat din prima clipă în care am păşit pe uşă‟, a spus ea.

Fostul miliardar american, Jeffrey Epstein, a fost condamnat la închisoare pentru abuz sexual şi trafic de minori. Acesta fost găsit mort în anul 2019, în celula sa, dintr-o închisoare din New York. Potrivit autorităţilor, el s-ar fi sinucis prin spânzurare. Miliardarul ar fi avut o relaţie apropiată cu Bill Gates, dar şi cu alte persoane influente, precum Donald Trump.

Fosta soţie a lui Gates a fost profund dezamăgită de prietenia dintre fostul ei soţ şi Jeffrey: „Era dezgustător. Personifica răul. Am avut coşmaruri după aceea. Bill trebuie să răspundă la întrebările despre relaţia lui cu Jeffrey. Eu am spus foarte clar ce simţeam pentru el‟, a continuat Melinda.

Într-o declaraţie oficială, Bill Gates a recunoscut că întâlnirea dintre el şi Jeffrey a fost o greşeală: „Întâlnirea cu Epstein a fost o greşeală pe care o regret profund. A fost o eroare substanţială‟, a specificat fondatorul Microsoft.

Sursă foto: Shuttertstock Recente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg