Beneficiile uimitoare ale sărurilor Epsom

1 69381 original jpg jpeg

Cunoscută şi sub denumirea de sare amară, sarea Epsom este folosită atât în tratarea anumitor afecţiuni, cât şi în numeroase tratamente de înfrumuseţare. Iată care sunt acestea!

Fixativ pentru păr

Sarea Epsom poate fi folosită cu succes pe post de fixativ de păr,mai ales dacă vrei să obţii bucle tip valuri perfect texturate. Dizolvă o linguriţă de sare de mare într-o sticlă cu pulverizator,pe care ai umplut-o cu apă caldă. Adaugă 1/2 linguriţă de ulei de nucă de cocos lichid şi puţin gel de păr. Agită bine şi pulverizează soluţia pe păr.

Citeşte şi:

Baia cu sare te ajută să slăbeşti

Îngrijeşte-ţi pielea cu sare amară!

Toner pentru ten

Pentru a reduce excesul de sebum de pe faţă umple o sticlă mică,cu pulverizator,cu apă călduţă şi adaugă 1 linguriţă de sare. Agită bine şi pulverizează soluţia pe ten. Ai grijă să eviţi ochii. Lasă amestecul să acţioneze 10 minute,după care clăteşte cu apă călduţă. La final,tamponează tenul cu un prosop curat.

Exfoliant pentru corp

După ce faci duş sau baie,în timp ce pielea ta este încă umedă,presară sare în palme şi fricţionează braţele şi picioarele. Masajul cu sare va îndepărta celulele moarte ale pielii şi va îmbunătăţi circulaţia sângelui.

Baie cu aburi

Pentru a deschide porii înainte de exfolierea pielii,pune 1/3 cană de sare de mare la fiert într-o crăticioară cu apă. După ce a fiert,pune-o într-un bol,acoperă vasul cu un prosop şi stai cu faţa la aburi 10 minute.

Exfoliant pentru ten

Amestecă 1 linguriţă de sarefină şi 1 linguriţă cu ulei de măsline. Aplică soluţia pe faţă şi pe gât. Las-o să acţioneze 10-15 minute,după care clăteşte tenul cu apă călduţă.

Pastă de dinţi

Dacă vrei dinţi albi,prepară o pastă dintr-o  linguriţă de sare fină şi 1 linguriţă bicarbonat de sodiu. Amestecă ingredientele şi pune-le pe o periuţă umezită,după care periază-ţi dinţii.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg