Blond, brunet, şaten sau roşcat? Care este cea mai atrăgătoare culoare a părului

1 par jpg jpeg

Potrivit unui studiu realizat recent, cei mai mulţi respondenţi, atât bărbaţii cât şi femei, au spus că această culoare a părului este cea mai atrăgătoare. Blond, brunet, şaten sau roşcat? Care să fie?

În timp ce unii preferă să îşi păstreze culoarea naturală a părului, alţii iubesc schimbările şi, din când în când, apelează la modificări radicale de look. Să îţi schimbi culoarea părului poate fi o alegere destul de dificilă. Poate că nuanţa pe care o crezi potrivită look-ului tău, să fie de fapt o alegere greşită şi de aceea, de cele mai multe ori, sfaturile unui stilist te pot ajuta. Însă nu doar părerile specialistului îţi pot fi utile, ci şi rezultatele unei noi cercetări. Vrei să fii mai atrăgătoare şi nu ştii ce culoare să alegi? Iată care este culoarea de păr care este considerată a fi cea mai atractivă în ochii celorlalţi!

Cercetătorii de la Universitatea din Tampa şi-au dorit să rezolve acest mister şi au aflat care este cea mai atrăgătoare culoare de păr, atât în ochii bărbaţilor, cât şi în ochii femeilor. Ei au analizat peste 1.900 de studenţi, cu ajutorul unui sondaj realizat periodic, în care aceştia au notat date despre cel mai apreciat look.

Potrivit studiului, atât bărbaţii cât şi femeile au considerat că persoanele care au părul brunet sunt cele mai atractive. Mai exact, 67% dintre respondenţii de sex masculin au spus că preferă femeile brunete, iar 71% din femei au spus că preferă bărbaţii bruneţi.

Blondul a fost a doua cea mai bună alegere, iar părul roşu a fost considerat cel mai puţin atractiv, de către ambele grupuri. Doar 6% din bărbaţi şi 6% din femei au spus că părul roşcat este atrăgător.

Brunetele, persoane inteligente, independente şi competitve

Persoanele cu bărul brunet nu doar sunt considerate a fi cele mai atrăgătoare, ci sunt asociate şi cu anumite calităţi. De pildă, indiferent că părul lor este natural sau vopsit, femeile brunete au fost caracterizate de către respondenţi precum: persoane inteligente, independente şi competitive.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg