Boala care i-a luat artistei Dolly Parton şansa de a avea copii. Afectează 40% din femeile din întreaga lume

2 shutterstock 345165044 jpg jpeg

Dolly Parton vorbeşte rar despre relaţia ei vastă de 54 de ani cu soţul Carl Dean. Totuşi, într-un interviu recent avut cu Oprah Winfrey, artista a dat detalii despre decizia lor de a nu avea copii.

Conscuta cantautoare Dolly Parton nu are regrete cu privire la căsătoria ei, deşi recunoaşte că şi-au dorit copii la început. „Când eu şi soţul meu ne întâlneam, apoi când ne-am căsătorit, am presupus că vom avea copii. Nu făceam nimic pentru a opri asta. De fapt, ne-am gândit că poate o vom face. Am avut chiar nume pregătite, dar nu am reuşit‟, a spus vedeta. Ea a explicat că din moment ce nu avea copii şi soţul era destul de independent, i s-a permis să aibă libertatea de a-şi împlini visele legate de carieră. „Cred că o mare parte a succesului meu s-a datorat faptului că am fost liberă să lucrez‟.

Parton şi Dean s-au căsătorit în anul 1966, după ce s-au îndrăgostit la prima vedere când Parton avea doar 18 ani. Au sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a nunţii în 2016 cu o reînnoire a jurămintelor lor. Totuşi, care au fost motivele pentru care iubirea lor n-a dat roade şi n-au avut copii niciodată?

Dacă ar fi avut copii, cariera ei ar fi arătat altfel

Parton a dezvăluit într-un alt interviu că ea şi Dean s-au întrebat mereu cum ar fi fost copiii lor. „Când ne-am căsătorit, ne-am gândit cum ar arăta ei? Ar fi înalţi ca el sau scunzi ca mine? Dacă am fi avut o fată, s-ar fi numit Carla‟, a spus ea. A adăugat că „nu a fost să fie. Cred că aş fi fost o mamă grozavă. Aş fi renunţat, probabil, la orice altceva, pentru că m-aş fi simţit vinovată să-i las şi să plec în turnee. Totul s-ar fi schimbat. Probabil că n-aş fi fost o vedetă”, a continuat ea.

Parton a subliniat că a renunţat la multe pentru a ajunge unde este acum: „Am făcut sacrificii. Nu am avut timp de petrecut cu familia. Am renunţat la familie şi prieteni, la vacanţe şi am muncit 24/7, 365, dar trebuie să faci sacrificii‟.

Ce boală i-a impus o operaţie de îndepărtare a uterului

Un alt motiv pentru care Dolly Parton nu a avut niciodată copii este că a suferit de endometrioză, o afecţiune dureroasă care poate duce la infertilitate. Până în 1984, a suferit o histerectomie parţială pentru a-şi trata simptomele, o procedură în care întregul uter şi o parte a colului uterin sunt îndepărtate. Deşi nu a vorbit prea mult despre această boală sau despre operaţia ei, Parton a spus că a intrat într-o depresie profundă după aceea şi chiar a gândit să se sinucidă. „A fost o perioadă groaznică pentru mine‟, a declarat ea în 2008.

Se consideră mamă pentru toată lumea

Parton a locuit cu 11 fraţi şi surori într-o casă cu un dormitor, aşa că a fost întotdeauna extrem de aproape de ei. Chiar şi după ce s-au mutat din cabana lor de la poalele munţilor Appalachian, Parton a spus că mai mulţi dintre fraţii şi surorile ei au locuit cu ea. A învăţat să-şi iubească nepoatele şi nepoţii ca şi cum ar fi fost copiii ei. „Ei îmi spun „mătuşă sau bunicuţă. I-am iubit şi copiii ca şi cum ar fi fost nepoţii mei, iar acum am strănepoţi. Acum sunt GeeGee, care este bunica. Adesea cred că nu a fost să fie pentru mine să am copii, astfel încât copiii tuturor să poată fi ai mei‟, a mărturisit Parton.

Citeşte şi:

Motivele pentru care Dolly Parton îşi începe ziua la ora 3.00 dimineaţa. Arată uimitor la 74 de ani!

A ajutat alţi copii

În ciuda faptului că nu are copii ai ei, Parton iubeşte mult copii. În anul 2017, Parton a lansat şi un album pentru copii numit „I Believe in You” şi a creat Biblioteca Imaginaţiei, o organizaţie non-profit care oferă cărţi gratuite preşcolarilor. „Cred că copiii se relaţionează cu mine pentru că se gândesc la mine ca la o mamă sau naşă. Sunt ca un personaj de desene animate şi foarte copilăroasă‟, a explicat artista.

FOTO: ShuuterstockRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg