Brad Pitt: “În anii ’90, mă simţeam patetic!”

1 49441 original jpg jpeg

Chiar şi Brad Pitt are perioade proaste! Actorul vorbeşte despre căsnicia cu Jennifer Aniston, când viaţa lui nu era deloc interesantă, şi despre relaţia cu Angelina Jolie, femeia pe care o iubeşte.

Brad Pitt (47) vorbeşte într-un interviu pentru revista americană „Parade” despre mariajul ratat cu Jennifer Aniston,despre viaţa lui de consumător de marijuana şi despre relaţia cu Angelina Jolie.

"Mi-am petrecut anii '90 încercând să mă ascund. Începusem să mă satur de mine stând pe o canapea, fumând marijuana. Începusem să mă simt patetic, nu trăiam o viaţă interesantă",le-a spus Brad jurnaliştilor americani,potrivit dailymail.co.uk.

În perioada aia,era căsătorit cu Jennifer Aniston. Recunoaşte că mariajul lui disfuncţional îl făcea să aibă o stare de spirit deloc de invidiat.

"Căsnicia mea a avut o legătură cu asta. Am încercat să pretind că mariajul era ceva ce nu exista în realitate",a mai spus Pitt.

Dar anii ăia au trecut. Despre relaţia lui cu Angelina Jolie – nimic de rău! Ba chiar are certitudinea că unul dintre cele mai inteligente lucruri pe care le-a făcut a fost să o aleagă pe Angelina să fie mama copiilor lui.

"Sunt foarte fericit că Angie este mama copiilor mei. Este o mamă grozavă. Sunt extrem de fericit că o am!Acum, pun mult mai mult accent pe a fi un om mulţumit. Sunt fericit să fac alegeri adevărate, să fiu cu femeia pe care o iubesc, Angie, şi să construiesc familia pe care o iubesc atât de mult",a declarat  Pitt,scrie Mediafax.

În acelaşi interviu,Brad povesteşte despre instinctul lui patern şi despre grija pe care le-o poartă celor 6 copii.

"Am fost surprins să văd cât de automat este să îi creşti, cât de mult instinct e implicat. Acum am mare încredere în aceste lucruri. Dacă aud un sunet noaptea, mă trezesc pentru că este posibil ca unul dintre copii să aibă nevoie de mine".

Bineînţeles că nu putea lispi întrebarea despre căsătoria cu Angelina. Dar,aici,Pitt a fost ceva mai reticent în declaraţii. A spus că nu îi place ca presa să se implice în relaţia lor şi a criticat articolele care vorbesc despre despărţiri şi împăcări. Cât despre căsătorie şi al şaptelea copil…

"Ne vom căsători când toată lumea va putea să facă asta. Nu ne despărţim. Şi nu vom avea al şaptelea copil încă",a spus încă o dată actorul,cunoscut fiind faptul că,refuzând să se căsătorească,militează pentru dreptul la căsătorie al homosexualilor.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg