Brian Austin Green i-a dat un mesaj lui Luke Perry după ce murise. „Credeam că o să răspundă”

Toți actorii principali din serialul „Beverly Hills 90210” au fost loviți din plin de dispariția prematură a colegului lor, Luke Perry. Iar Brian Austin Green n-a putut accepta vestea cruntă...

image

Brian Austin Green a dezvăluit recent că i-a trimis un mesaj regretatului său prieten și fostului coleg de platou, Luke Perry, chiar a doua zi după moartea acestuia la numai 52 de ani. Actorul a recunoscut că „n-am putut digera” dispariția lui șocantă.

Luke Perry a murit în martie 2019, în urma unui infarct masiv, și ne-a lăsat în urmă o carieră de succes, după interpretarea rolului Dylan McKay în serialul de mare succes și-n România, „Beverly Hills, 90210”.

În timpul celui mai recent episod al emisiunii „Getting Grilled with Curtis Stone”, Green a vorbit cu chef-ul faimos și logodnica sa, Sharne Burgess, despre perioada dificilă pe care a traversat-o după ce și-a pierdut prietenul.

După ce a aflat că Luke murise, Brian refuza cumva să creadă cumplita veste. „O parte din mine, pur și simplu, nu putea să proceseze asemenea informație. I-am și trimis un mesaj a doua zi după ce murise… Și am făcut asta tocmai pentru că o parte din mine era convins că o să-mi răspundă. Mă gândeam că probabil s-a ascuns pe undeva sau ceva s-a întâmplat de nu poate răspunde”, a declarat actorul de 50 de ani. „Nu creadem cu adevărat asta, dar cumva speram ca asta să se fi întâmplat…”, a continuat să explice Austin Green.

Șocul dispariției actorului de 52 de ani a fost cu atât mai mare cu cât Perry era într-o formă de zile mari, „cel mai puternic dentre noi toți”, a continuat acesta. „Mânca foarte echilibrat, plesnea de sănătate. Era într-o formă fizică foarte bună!”, a adăugat vedeta de la Hollywood.

„N-am crezut nici într-un million de ani că avea să se întâmple una ca asta. E foarte greu atunci când piezi pe cineva aproapiat. E și mai greu dacă e vorba despre cineva neașteptat. A fost totul atât de subit și, pur și simplu, ești invadat de o durere imensă când se întâmplă așa ceva…”, a conchis Brian Austin Green.

foto - Shutterstock



Recente

soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg