Brigitte Bardot a încercat să se sinucidă de patru ori. Prima dată, la 16 ani, şi-a băgat capul într-un cuptor

3 profimedia 0108587282 jpg jpeg

Odată cu lansarea filmului "And God Created Woman", regizat de fostul ei soţ Roger Vadim, notorietatea actriţei a explodat. Sex appeal-ul ei a cucerit pe toată lumea, Brigitte Bardot devenind sinonimul frumuseţii franceze şi a eliberării sexuale.

În timp ce femeile voiau să fie ca ea şi bărbaţii îşi doreau să fie cu ea, actriţa se simţea tot mai presată de greutatea propriei celebrităţi şi a responsabilităţii unei cariere de top, motiv pentru care a renunţat, la un moment dat, la toată acea viaţă publică strălucitoare şi a preferat implicarea în proiecte caritabile care să-i umple sufletul. Viaţa de zi cu zi a vedetei n-a fost niciodată la fel de strălucitoare şi de împlinită ca cea pe care o afişa în văzul lumii în apogeul carierei sale. Încă din copilărie, Bardot a simţit ce înseamnă disperarea şi suferinţa. Nu degeaba a ajuns să încerce să-şi ia viaţa de cel puţin patru ori în viaţa ei! Brigitte a crescut într-un apartament cu şapte dormitoare din Paris, însă copilăria ei n-a fost nici pe departe lipsită de probleme. Conform biografiei "Brigitte Bardot: A Biography", scrisă de Barnett Singer în 2013, părinţii actriţei, Louis Bardot şi Anne-Marie Mucel, erau foarte stricţi, nişte catolici extrem de conservatori. Părinţii lui Brigitte îi dictau acesteia ce haine să poarte în fiecare zi şi, mai ales, cum să se poarte astfel încât să respecte eticheta vremii. După cum a recunoscut chiar starul de cinema, ea şi sora ei, Mijanou, au spart, la un moment dat, o vază din apartamentul familiei lor, iar pedeapsa pentru asemenea lucru a fost să fie amândouă biciuite de 20 de ori de tatăl lor. Şi asta n-a fost tot...

Mai mult de-atât, tatăl fetelor a aplicat şi-o pedeapsă emoţională şi a început să-şi ignore fiicele, lucru care a afectat-o pe actriţă nespus de mult, începând să se simtă tot mai singură şi mai nefericită. Capul familiei le vorbea fetelor cu pronumele „vous” (n.r. dumneavoastră), folosit în cazul străinilor şi nu le mai striga pe nume.

stanga
dreapta
4 profimedia 0346084741 jpg jpeg
5 profimedia 0098296748 jpg jpeg
2 profimedia 0557162597 jpg jpeg
6 profimedia 0224248954 jpg jpeg

Bardot a încercat să-şi ia singură viaţa de patru ori în decursul a mai multor decenii, după cum ne informează Sydney Morning Herald. Prima dată când a încercat să se sinucidă a fost la 16 ani, când voia să se mărite cu un asistent de regie pe nume Roger Vadim, în vârstă de 22 de ani.

Când părinţii ei au descoperit că fiica lor avea o aventură cu un bărbat mai mare au ameninţat-o pe Brigitte că o trimit în Marea Britanie pentru a nu-şi mai vedea niciodată iubitul. Răspunsul vedetei a fost cât s-a putut de dramatic. Tânăra şi-a băgat capul într-un cuptor în încercarea disperată de a-şi încheia suferinţa. Din fericire, părinţii adolescentei au descoperit-o la timp pentru a-i salva viaţa.

Pe 28 septembrie 1960, adică chiar în ziua în care a împlinit 26 de ani, Bardot a încercat din nou să se sinucidă. De data aceea, a luat un pumn întreg de somnifere şi şi-a tăiat venele. A scăpat cu viaţă şi de data aceea!

La 58 de ani, actriţa a luat o supradoză de tranchilizante, a fost descoperită la timp şi-a ajuns la spital pentru a-i fi pompat stomacul, după cum ne informează The Guardian. „Brigitte era extrem de obosită şi a luat prea multe somnifere ca să adoarmă”, a explicat atunci soţul ei, Bernard d'Ormale.

„Când trăieşti asemenea momente intense ca mine, există întotdeauna un preţ de plătit”, a recunoscut Bardot în The Guardian. „Nu poţi scăpa de suferinţa care vine după marile fericiri”, a adăugat aceasta.

În ciuda încercărilor repetate de a-şi încheia socotelile cu viaţa, superstarul trăieşte acum, la 87 de ani, viaţa pe care şi-a dorit-o de mult. „Sunt mai fericită acum decât am fost când eram alergată de 100 de fotografi. Viaţa mea este tot ceea ce mi-am dorit dintotdeauna”, conchide Brigitte Bardot.

Foto ProfimediaRecente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg