Brigitte Bardot nu şi-a dorit niciodată copii. Când a rămas gravidă, îşi lovea abdomenul cu pumnii ca să piardă sarcina

8 profimedia 0018834127 jpg jpeg

Femeia fatală a anilor '50 şi '60 a atins un grad de notorietate şi adoraţie întâlnit doar la starurile străine care s-au mutat definitiv la Hollywood, precum italianca Sophia Loren şi nemţoaica Marlene Dietrich. Însă viaţa privată a legendarei actriţei n-a fost lipsită de greutăţi şi încercări, în ciuda faptului că franţuzoaica avea întreaga lume la picioarele ei superbe.

Marele atu al lui Bardot a fost frumuseţea ei. Bob Dylan i-a dedicat prima melodie compusă de el, în timp ce John Lennon s-a declarat de-a dreptul obsedat de ea. Totuşi, cu toate că se bucura de faimă internaţională şi admiraţia întregii lumi, diva a dus o viaţă cu numeroase suişuri şi coborâşuri. Brigitte n-a fost căsătorită mult timp cu Roger Vadim când a înaintat actele de divorţ în 1957. Odată încheiat mariajul de nici cinci ani, frumoasa blondină a avut câteva relaţii de scurtă durată cu diverşi bărbaţi. Ulterior l-a întâlnit pe cel care avea să devină cel de-al doilea ei soţ, Jacques Charrier, în 1959. În acelaşi an, actriţa a descoperit că rămăsese însărcinată cu cel care avea să fie singurul ei copil, Nicholas. Doar că vestea nu i-a picat deloc bine. De fapt, era îngrozită de perspectiva de-a deveni mamă. Aşa că a făcut ce a putut ca să scape de sarcină. După cum a recunoscut în autobiografia ei din 1996, "Initiales B.B.", vedeta a recurs la gesturi extreme.

@profimedia

stanga
dreapta
2 bordot iar jpg jpeg
6 1111111111 jpg jpeg

„Mă loveam, în mod repetat, cu pumnii în abdomen”, în speranţa pierderii sarcinii. „Mă uitam la burta mea plată în oglindă de parcă îmi luam «Adio!» de la un prieten drag pe veci, închizând cosciugul peste el”, a scris Brigitte în cartea sa.

The Independent a spus că asemenea destăinuire n-a rămas netaxată de fiul şi fostul ei soţ, cărora a trebuit să le dea 28.000 de lire sterline ca daune. Dacă gestul ei vi se pare extrem şi absolut regretabil, ei bine, nici „alinturile” pe care le avea pentru copilul care-i creştea în pântec nu sunt de colo!

Tot din autobiografia celebrei blonde aflăm că fiului ei îi spunea „tumoră canceroasă” şi că actriţa ar fi preferat că dea naştere „unui căţel micuţ” decât unui copil.

După cum era şi de aşteptat, Bardot n-a avut o relaţia prea bună cu unicul ei copil. De fapt, chiar a pierdut custodia lui în 1963, iar mama şi fiul s-au mai împăcat abia în 2014, după ce actriţa devenise deja străbunică.

Foto - Le mepris (1963), La lumiere d'en face (1955)Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg