Cabron a lansat un nou album

1 75971 original jpg jpeg

Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din Romania, Cabron, a lansat „Lupu’ DPM”, un nou material muzical curajos la care a lucrat mai mulţi ani.

„Lupu’DPM“ cuprinde 14 piese şi 4 bonus, în care Cabron îşi exprimă trăirile si atitudinea pe diferite subiecte cum ar fi politice, sociale sau de viaţă în general. Albumul a fost disponibil pentru precomandă din 13 iulie, iar începând din această săptămână poate fi găsit pe toate platformele.„Am aşteptat destul de mult ziua asta. „Lupu’DPM” este un album cu poveşti care vreau să fie ascultate şi luate aşa cum sunt... Am încercat să mă exprim cat mai liber, fără să mă cenzurez doar de dragul de a primi difuzari pe radio sau TV şi de a respecta nişte reguli inutile. Un exemplu bun este piesa „Bombele”, pe care am lansat-o saptamana trecută” , a spus Cabron.

I s-a reproşat că este prea sincer

Artistul a mai povestit că în melodia sa foloseşte cuvântul şi că unii oameni i-au reproşat acest lucru: „Nu înteleg de ce nu avem voie să le spunem aşa… Decât să ne prefacem că-i respectam, numindu-i altfel, mai bine am avea grijă ce vorbim despre ei, pentru că la capitolul acesta cei mai mulţi dintre noi greşesc. Sunt prietenii mei şi îmi exprim sentimentele faţă de ei, zi de zi, la modul real şi autentic.

Săptămâna aceasta, pe pagina oficială de Facebook a artistului, fanii vor putea participa la o campanie-concurs şi vor putea câştiga CD-uri în ediţie limitată, dar şi produse personalizate cu Cabron şi „Lupu’DPM”.

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din Romania. Şi-a început cariera în 1999, când a înfiinţat, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai tarziu a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arata-le la toţi”, „Iarna pe val” sau „Frunzele şi iarba”.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg