Cameron Diaz regretă intervenţiile cosmetice la care a apelat. Nu s-a mai recunoscut în oglindă

1 cameron diaz jpg jpeg

Multe vedete au recunoscut că au apelat la diverse proceduri sau intervenţii pentru a-şi menţine tinereţea. Deşi unele dintre ele s-au declarat mulţumite de rezultate, altele regretă că le-au făcut şi au decis să renunţe la ele. Ele sunt vedetele care sunt mai fericite cu aspectul lor natural!

De cele mai multe ori, în categoria procedurilor cosmetice sunt incluse: tratamentele injectabile, care netezesc şi umplu ridurile, proceduri de întindere sau de ridicare a pielii, din jurul ochilor, maxilarului sau gâtului sau diferite tratamente pe bază de lumină pentru tonificarea pielii. Beneficiile lor sună bine, însă pentru a profita de efectele lor maxime, aceste proceduri trebuie să fie urmate pe termen lung. Din diferite motive, unele vedete care promovau astfel de proceduri, au renunţat să le mai facă. Cameron Diaz şi Kylie Jenner sunt doar o parte dintre ele!

Cameron Diaz. În trecut, vedeta a mărturisit că, o lungă perioadă de timp, a apelat la Botox, însă nu i-au plăcut rezultatele procedurii, deoarece nu s-a mai recunoscut în oglindă. De atunci, Cameron este o susţinătoare a îmbătrânirii naturale.

Gwyneth Paltrow a încercat, de asemenea, injectările cu Botox, însă în urma rezultatelor, ea a declarat că „arăta nebunesc‟. Vedeta nu a spus că nu ar mai apela niciodată la proceduri cosmetice, dar cu siguranţă la Botox a renunţat definitiv.

Pentru că în perioada adolescenţei, Kylie Jenner a fost complexată de buzele ei subţiri, vedeta a apelat la diferite injecţii pentru a le face să pară mai mari. Şi, deşi nu i-ar mai plăcea să aibă buze naturale, ea a spus, la un moment dat, că a mers prea departe cu injecţiile. Potrivit ei, a fost o experienţă dureroasă, pe care nu i-ar mai plăcea să o repete.

Tori Spelling şi-a făcut implanturi mamare, la vârsta de 20 de ani. Mai târziu, implanturile i-au afectat negativ procesul de alăptare şi, de aceea, ea regretă operaţia.

Citeşte şi: Kourtney Kardashian răspunde acuzelor. Are sau nu operaţii estetice? 

Citeşte şi: Cine au fost gemenii francezi mutilaţi de operaţiile estetice. Au avut origini nobile şi preocupări savante 

Kim Kardashian a recunoscut că şi-a modificat linia părului de pe frunte. Ea a apelat la intervenţia cu laser pentru a scăpa de firele de păr de pe frunte, dar nu i-au plăcut rezultatele. Vedeta a spus că îi este dor de firele ei de păr, deoarece o făceau să pară mai tânără.

Cher a declarat că mărirea sânilor a făcut-o să arate mai rău decât înainte. În mod evident, procedura nu a fost ceea ce artista a sperat să fie.

Nicole Kidman a încercat înjectările cu Botox, dar, în opinia ei, procedura i-a modificat faţa. Nicole a spus că nu a mai vrut o lungă perioadă de timp să mai încerce altceva, deoarece a fost foarte fericită atunci când „şi-a putut mişca din nou chipul‟.

Ashley Tisdale a decis să îşi scoată implanturile mamare, din cauza unor reacţii adverse nedorite. Vedeta din „High School Musical‟ a spus, pe Instagram, că acest lucru a făcut-o să se accepte mai mult pe sine şi să se iubească.

Sursă foto: Shutterstock Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg