Cameron Diaz regretă intervenţiile cosmetice la care a apelat. Nu s-a mai recunoscut în oglindă

1 cameron diaz jpg jpeg

Multe vedete au recunoscut că au apelat la diverse proceduri sau intervenţii pentru a-şi menţine tinereţea. Deşi unele dintre ele s-au declarat mulţumite de rezultate, altele regretă că le-au făcut şi au decis să renunţe la ele. Ele sunt vedetele care sunt mai fericite cu aspectul lor natural!

De cele mai multe ori, în categoria procedurilor cosmetice sunt incluse: tratamentele injectabile, care netezesc şi umplu ridurile, proceduri de întindere sau de ridicare a pielii, din jurul ochilor, maxilarului sau gâtului sau diferite tratamente pe bază de lumină pentru tonificarea pielii. Beneficiile lor sună bine, însă pentru a profita de efectele lor maxime, aceste proceduri trebuie să fie urmate pe termen lung. Din diferite motive, unele vedete care promovau astfel de proceduri, au renunţat să le mai facă. Cameron Diaz şi Kylie Jenner sunt doar o parte dintre ele!

Cameron Diaz. În trecut, vedeta a mărturisit că, o lungă perioadă de timp, a apelat la Botox, însă nu i-au plăcut rezultatele procedurii, deoarece nu s-a mai recunoscut în oglindă. De atunci, Cameron este o susţinătoare a îmbătrânirii naturale.

Gwyneth Paltrow a încercat, de asemenea, injectările cu Botox, însă în urma rezultatelor, ea a declarat că „arăta nebunesc‟. Vedeta nu a spus că nu ar mai apela niciodată la proceduri cosmetice, dar cu siguranţă la Botox a renunţat definitiv.

Pentru că în perioada adolescenţei, Kylie Jenner a fost complexată de buzele ei subţiri, vedeta a apelat la diferite injecţii pentru a le face să pară mai mari. Şi, deşi nu i-ar mai plăcea să aibă buze naturale, ea a spus, la un moment dat, că a mers prea departe cu injecţiile. Potrivit ei, a fost o experienţă dureroasă, pe care nu i-ar mai plăcea să o repete.

Tori Spelling şi-a făcut implanturi mamare, la vârsta de 20 de ani. Mai târziu, implanturile i-au afectat negativ procesul de alăptare şi, de aceea, ea regretă operaţia.

Citeşte şi: Kourtney Kardashian răspunde acuzelor. Are sau nu operaţii estetice? 

Citeşte şi: Cine au fost gemenii francezi mutilaţi de operaţiile estetice. Au avut origini nobile şi preocupări savante 

Kim Kardashian a recunoscut că şi-a modificat linia părului de pe frunte. Ea a apelat la intervenţia cu laser pentru a scăpa de firele de păr de pe frunte, dar nu i-au plăcut rezultatele. Vedeta a spus că îi este dor de firele ei de păr, deoarece o făceau să pară mai tânără.

Cher a declarat că mărirea sânilor a făcut-o să arate mai rău decât înainte. În mod evident, procedura nu a fost ceea ce artista a sperat să fie.

Nicole Kidman a încercat înjectările cu Botox, dar, în opinia ei, procedura i-a modificat faţa. Nicole a spus că nu a mai vrut o lungă perioadă de timp să mai încerce altceva, deoarece a fost foarte fericită atunci când „şi-a putut mişca din nou chipul‟.

Ashley Tisdale a decis să îşi scoată implanturile mamare, din cauza unor reacţii adverse nedorite. Vedeta din „High School Musical‟ a spus, pe Instagram, că acest lucru a făcut-o să se accepte mai mult pe sine şi să se iubească.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg