Cardi B, o nouă extravaganţă! Va dezvălui numele celui de-al doilea copil într-un mod unic

1 cardi b jpg jpeg

Cardi B, artista care a reuşit rapid să se impună în topurile muzicale, este dispusă să facă un gest extravagant, de dragul familiei sale. Dacă va face acest lucru, este posibil ca aspectul ei să se schimbe considerabil!

Născută în New York, Cardi B a avut o viaţă controversată înainte să devină artistă. Ea a făcut parte dintr-o grupare ilegală, care se ocupa cu traficul şi cu vânzarea de droguri. Când a realizat că acest lucru nu îi face cinste, a renunţat şi s-a angajat într-un bar de streaptease. Între timp, a început să cocheteze cu muzica rap, iar videoclipurile postate pe reţelele de socializare au început să o facă cunoscută. De aici până la succes a fost doar un pas, deoarece ea a fost încurajată să se înscrie într-o emisiune de pe un canal muzical celebru, iar de acolo viaţa sa artistică a luat amploare. 

Astăzi, Cardi B este o femeie împlinită atât profesional, cât şi personal. Ea este căsătorită, din anul 2017, cu rapperul Offset, alături de care are doi copii - o fetiţă pe nume Kultura Kiari Cephus, în vârstă de 3 ani, şi un băieţel, al cărui nume încă nu l-a dezvăluit. Pentru că îi iubeşte enorm, Cardi B este dispusă să facă un gest unic pentru ei.

stanga
dreapta
4 cardi b 01 jpg jpeg
3 fiica lui cardi b jpg jpeg
2 cardi b 03 jpg jpeg

Cardi B va dezvălui numele băieţelului ei, într-un mod deosebit. Artista, în vârstă de 29 de ani, care a devenit mamă pentru a doua oară în luna septembrie, îşi doreşte să facă un gest suprem  - să îşi tatueze numele copiilor pe faţă: „Întâmplător sau nu, sunt pe cale să îmi tatuez numele copiilor mei pe faţă. Chiar vreau să o fac”, a scris artista, pe Twitter. Vedeta a menţionat, de asemenea, că şi-ar dori ca tatuajul personalizat să şi-l facă pe maxilar.

Cardi B este topită după băieţelul ei. La începutul acestei luni, Cardi a postat o serie de videoclipuri, pe Instagram cu copilul ei, care a spus primele sale cuvinte: „Nu exagerez, copilul vorbeşte. Este tot ceea ce iubesc”, a spus ea. Cardi B a adăugat că soţul ei, Offset, a asistat la momentul special. Primele cuvinte ale copilului său au fost: „Da” („Yes”) şi „Bună” („Hello”).

Sursă foto: Instagram, Shutterstock Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg