Cât durează o căsnicie între vedete?

1 46684 original jpg jpeg

Cât înseamna „până când moartea ne va despărţi” în lumea starurilor? Nu prea mult, la cât de des trec prin faţa altarului.

Şapte soţi, opt căsnicii

Elizabeth Taylor deţine un record greu de egalat:opt căsătorii,dintre care două cu acelaşi bărbat,Richard Burton. În ciuda acestui fapt,actriţa pare că nu şi-a găsit încă jumătatea,fiind în prezent necăsătorită.

Larry King,vedeta de televiziune americană,a fost şi el căsătorit de opt ori cu şapte femei. Soţia lui actuală,actriţa şi cântăreaţa Shawn Southwick,este cu 26 de ani mai tânără şi se află la al treilea mariaj.

De cinci ori "DA!"

Billy Bob Thorton a trecut pe la ofiţerul stării civile de cinci ori şi are şanse să-şi îmbunătăţească recordul,ţinând cont de faptul că în prezent nu este însurat.

Ultimul său mariaj, cel cu Angelina Jolie,a durat trei ani. Stan Laurel,jumătatea suplă a cuplului de comici Stan şi Bran,s-a căsătorit de cinci ori în total şi de două ori cu aceeaşi femeie.

Două căsnicii sau două ...divorţuri

Cher, Paul McCartney de la Beatles, actorii Sean Penn, Angelina Jolie sunt doar câteva dintre vedetele care se află la cel de-al doilea mariaj sau... la al doilea divorţ. Dar încă se mai pot întâmpla multe,nu?

A treia oară e cu noroc?

Nu şi pentru Brigitte Bardot. Frumoasa actriţă a spus „Da” de patru ori şi a trecut prin trei divorţuri. Ultimul ei mariaj,cel cu Bernard d'Ormale,durează din 1992. Marilyn Monroe a fost căsătorită de trei ori şi a divorţat de tot atâtea ori.

Şi Jennifer Lopez se află la al treilea mariaj. Primele două căsătorii au durat trei ani,ceea ce face ca mariajul actual cu Marc Anthony,care datează din 2004,să fie un record pentru cântăreaţă.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg