Ce au în comun Katy Perry şi J.Lo? Ambele vor deveni „naşe‟ de croazieră. Ce presupune acest statut

8 katy perry j lo jpg jpeg

De-a lungul carierei, Katy Perry a primit numeroase premii şi, odată cu ele, titulaturi importante. De la „cea mai bună cântăreaţă de muzică pop‟ la „artista internaţională a anului‟, ea le-a bifat pe toate. De curând, Katy a primit un nou statut - naşă a unui vas de croazieră.

Artista Katy Perry, în vârstă de 37 de ani, a devenit naşă a navei de croazieră „Norwegian Prima‟. Ea nu este singura celebritate care se bucură de acest statut. Inclusiv figurile emblematice, precum Regina Elisabeta, Kate Midleton, Mariah Carey sau Oprah deţin acest titlu apreciat. Se spune că alegerea unei naşe potrivite pentru vasul de croazieră face parte din succesul vaporului luxos.

Ce atribuţii va avea Katy Perry în calitate de naşă

Starul pop, Katy Perry, va cânta la bordul Norwegian Prima, unul dintre cele mai aşteptate vase de croazieră din 2022. Norwegian Prima îşi va face debutul în apele marine, în luna august. Ea se alătură şi altor vedete, (precum Kate Middleton) care sunt naşe pentru alte linii de croazieră.

Acest statut reprezintă o tradiţie de lungă durată. Se spune că o navă importantă de croazieră este bine să aibă o naşă, care să îi poarte noroc şi să îi confere protecţie. Ce face, mai exact, o naşă de croazieră?

Responsabilitatea sa principală este să se prezinte la ceremonia de botez a navei, unde îi va da numele, oficial, navei. Acest lucru implică, de obicei, spargerea unei sticle cu şampanie.

Citeşte şi: FOTO Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume. La bordul său se află o mulţime de magazine de lux 

„Cel mai frumos mod de a merge în vacanţă cu familia este pe apă. În fiecare dimineaţă în care te trezeşti, poţi experimenta o nouă privelişte incredibilă. Îmi place să pot să o botez spre binele meu. Sunt încântată că această navă nouă, frumoasă, de ultimă generaţie, de înaltă tehnologie, o să ofere vacanţe pentru atât de multe familii‟, a spus Katy Perry, despre noua experienţă, potrivit „Mirror‟.

Citeşte şi: Orlando Bloom nu este un partener perfect. Cu ce obicei o scoate din minţi pe Katy Perry

Vacanţele de pe Norwegian Prima cu siguranţă vor fi memorabile pentru pasageri. Asta pentru că nava se mândreşte cu câteva caracteristici interesante. La bordul său se află: multe pisicine infinite, o grădină în aer liber, poduri de sticlă, un spa, o piaţă în aer liber şi un complex de apartamente cu 107 cabine elegante, (vezi în galerie foto!).

Următoarea vedetă pe listă: Jennifer Lopez

Potrivit „Mirror‟, Jennifer Lopez se pregăteşte să preia şi ea acest statut. Virgin Voyages a anunţat, la începutul acestui an, că J.Lo va avea acest rol, însă ea nu se va numi, în mod tradiţional, „naşă‟, ci „Chef Entertainment&Lifestyle Officer‟.

Pe lângă atribuţiile tradiţionale de naşă, J.Lo le va oferi pasagerilor numeroase surprinze. Inclusiv produsele sale de înfrumuseţare, din linia J.Lo Beauty, se vor afla la bordul navei.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg